Мисия Европа: Лудогорец ще търси изненадата в Швейцария

3585
Мисия Европа: Лудогорец ще търси изненадата в Швейцария
Снимка: ludogorets.com

Най-успешният български футболен клуб за последното десетилетие - Лудогорец, подновява европейския си поход. За поредна година шампионът в efbet Лига е единственият представител на страната ни в елиминациите на европейските клубни турнири, а желанието на тима е да достигне максимално далеч в Лига на Конференциите. 

Първото изпитание в Европа е в четвъртък вечер срещу швейцарския Сервет, като според Топ Коефициентите на efbet "орлите" са лек аутсайдер в първия мач, но са фаворит за продължаване напред. Разбира се, не само "мисия Европа" е важна за Лудогорец, тъй като тимът се е прицелил и към златен дубъл на местно ниво. 

Лудогорец с първи европейски мач за 2024 година 

В четвъртък вечер възпитаниците на Георги Дерменджиев се изправят срещу Сервет, като влизат в ролята на "лек аутсайдер". efbet.com предлага 3.05* коефициент за победа на Лудогорец, като това е третата най-висока ставка, която отборът е получавал за триумф като гост.

Трябва да се отбележи, че Сервет "извъртя" равенство на Рома у дома по време на груповата фаза в Лига Европа, но не се пребори нито с италианците, нито със Славия Прага и последва "изпадане" в Лига на Конференциите. През настоящия сезон обаче бившият отбор на Мартин Петров има само 2 поражения у дома - от Славия и от Йънг Бойс. Коефициентът за победа на швейцарския тим е 2.35*. 

В 16 от 18-те си домакинства Сервет е допускал гол. Коефициент за гол/гол в срещата е 1.79*. Единственото европейско гостуване, в което Лудогорец не отбеляза, беше срещу Балкани в началото на квалификациите в Шампионска Лига през юли. 

Шансовете на Лудогорец за триумф в Лига на Конференциите

Въпреки че Лудогорец не е в ролята на фаворит поне в първия двубой, изглежда "орлите" са фаворит за продължаване към следващата фаза на елиминациите. Това подсказват коефициентите за спечелване на трофея на двата отбора - докато за Лудогорец е 50.00*, то за Сервет е 80.00*. 

Разбира се, и двата тима са далеч назад в своеобразното класиране. С най-голям шанс да вдигне трофея е Астън Вила (3.85*), следван от Фиорентина (6.60*) и Айнтрахт Франкфурт (10.00*). 

Разумна игра 

Хазартът крие риск от развиване на зависимост. Той не е средство за генериране на приходи, а печалбите не са гарантирани. efbet предлага контроли за разумно залагане и призовава своите потребители да бъдат отговорни!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com