След Ел Класико: Реал посяга за първи трофей през 2022-ра срещу странен съперник

6864
След Ел Класико: Реал посяга за първи трофей през 2022-ра срещу странен съперник
Снимка: Getty Images

Реал Мадрид си заслужи правото да спори за първи трофей през 2022-ра година, след като се справи в голово зрелище с кръвния враг Барселона след продължения и 3:2. Сега "кралския клуб" излиза във финала за Суперкупата на Испания, а съперникът е изненадващ - Атлетик Билбао, който се справи с Атлетико (Мадрид) след пълен обрат.

Двата тима излизат един срещу друг на стадион "Крал Абдула" в Саудитска Арабия в неделя, 16 януари, от 20:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа в редовното време в полза на Реал е 1,75, докато за успех за "баските" е 4,80 (равенството е оценено на 4,00).

Ще има ли продължения и дузпи на финала за Суперкупата на Испания?

Разбира се, спорът трябва да се разреши тази вечер и ако това не се случи в 90-те минути и двата тима не се победят в редовното време, то тогава ще последват продължения. Коефициентът именно такава да е развръзката е 3,95, а за това да се стигне дотам и да падне попадение в тях е 5,60.

Ако пък Реал Мадрид и Атлети Билбао, които нямат равенство помежду си в последните шест директни мача във всички турнири, не излъчат победител и след продълженията, то тогава ще се стигне до изпълнения на дузпи. Ставката за това е 8,20.

В два от последните три двубоя между тези опоненти пък Реал е побеждавал с точен резултат 1:0. Коефициентът за нов успех с този резултат за Реал в редовното време е 7,60, докато ставката за под 2,5 попадения е 2,10 (съответно за над 2,5 е 1,85).

Обичайните заподозрени Бензема и Винисиус са готови за Атлетик Билбао

Срещу Барселона двата гола в редовното време за Реал бяха дело на обичайните заподозрени през сезона - Карим Бензема и Винисиус Жуниор. Така за последните два мача на "кралския клуб" те са вкарали общо шест попадения за 180 минути (и двамата с по три, тъй като срещу Валенсия вкараха по два гола).

Коефициентът на efbet за това резултатът да бъде открит от Бензема е 4,40 (докато за това да се разпише по всяко време в мача е 2,05), а съответно за това Винисиус да го стори е 6,00 (и 2,60 за попадение по всяко време от мача на бразилеца).

ТРИУМФИРА ЛИ РЕАЛ МАДРИД - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com