След изненадващата издънка: Реал с тежка визита, задава ли се ефектът на доминото?

5971
След изненадващата издънка: Реал с тежка визита, задава ли се ефектът на доминото?
Снимка: Getty Images

Изглеждаше сякаш Реал Мадрид уверено се е насочил към това да си върне трофея от испанската Ла Лига. "Кралския клуб" се намираше в серия от 7 поредни победи и всичко изглеждаше перфектно, но тогава се появи срещата с предпоследния Кадис на "Сантяго Бернабеу", а възпитаниците на Карло Анчелоти не съумяха да отбележат. Така преднината им може да стане само 3 точки, когато всички тимове са с равен брой изиграни срещи.

Реал пред по-сериозна опасност в Ла Лига, отколкото изглежда

Голямата цел на Реал в случая е да не се стигне до ефекта на доминото, тъй като това се е забелязвало и в миналото. А предстоящият мач не е никак лесен - гостуване на "Сан Мамес" срещу винаги коварния Атлетик Билбао (в сряда, 22 декември, от 22:30 часа българско време). Коефициентът на efbet "белия балет" да се върне на победния път е 2,18, докато за успех в полза на домакините е 3,50 (равенството е оценено на 3,70).

В последните два шампионатни сблъсъка между тези опоненти резултатът е един и същ - Реал побеждава с 1:0. Ставката отново това да се случи и срещата да завърши при точен резултат 1:0 в полза на "кралете" е 7,80.

Същевременно столичани се намират в серия от пет двубоя във всички турнири, в които не допускат попадение в своята врата. При всички тях срещите са виждали най-много два гола, дело на Реал. Коефициентът на efbet този път попаденията в мач на "кралския клуб" да са над 2,5 е 2,00, докато за под 2,5 е 1,90. Ставката за това най-сетне Атлетик да вкара на Реал, а гостите също да се разпишат е 1,85, докато за няма гол/гол е 2,10.

ПОБЕДИ ЛИ РЕАЛ И СТОРИ ЛИ НЕЩО НЕВИЖДАНО - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Шампионът Атлетико с едно на ум при "лесно" гостуване

Малко преди този сблъсък пък шампионът и един от основните преследвачи на Реал - Атлетико (Мадрид), също има гостуване, към което трябва да подходи с едно на ум. Колебливите "дюшекчии" излизат в 20:00 часа българско време (сряда - 22 декември) срещу Гранада. Коефициентът на efbet за успех в полза на гостите е 1,61, докато за победа за Гранада е 6,25 (равенството е оценено на 4,15).

УДАРИ ЛИ ДЕЙСТВАЩИЯТ ИСПАНСКИ ШАМПИОН ДЪНОТО - НАУЧЕТЕ ГО В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com