Франсоа Оланд готов да съди сп. Closer заради публикацията за любовницата му

23798
Франсоа Оланд готов да съди сп. Closer заради публикацията за любовницата му
Снимка: Gettyimages

Във връзка с публикацията в списание Closer, че има любовница, френският президент Франсоа Оланд заяви днес пред АФП, че е "дълбоко огорчен" от посегателството срещу личния му живот. Той подчерта, че обмисля да си търси правата пред съда срещу Closer, което писа за негова връзка с актрисата Жули Гайе.

Уточнявайки, че не говори в качеството си на президент на Републиката, като частно лице, Оланд подчерта, че е "дълбоко огорчен" от посегателството срещу правото на личен живот", което той има като всеки гражданин и добави, че обмисля да си търси правата, включително пред съд заради въпросната публикация на Closer. В броя си, който излиза днес, светското издание разказва на 7 страници и със снимки за връзката на държавния глава с 41-годишната актриса Жули Гайе. "Смайващи снимки", продължава Closer, като поставя и въпроса за сигурността на държавния глава, придружаван само от един охранител, "който пази тайната за срещите му с актрисата и дори им носи кроасани".

Официална приятелка на Франсоа Оланд е журналистката Валери Трирвильор, след като дълго е живял с бившата кандидатка за президентския пост Селоген Роял, от която имат четири деца. Снимки на Жули Гайе в момента са върху афиши за филма "Ames de papiers" /"Хартиени души"/. През март миналата година тя се жалва пред прокуратурата заради слух в интернет за връзка с президента. През 2012 г. актрисата участва в клип във връзка с предизборната кампания на Франсоа Оланд. Тогава Жули казваше, че той е скромен, прекрасен и винаги готов да изслуша събеседника си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа