Камерън не смее да въведе по-строги мерки спрямо имигрантите

14973
Камерън не смее да въведе по-строги мерки спрямо имигрантите
Снимка: Getty Images/Guliver

Британският премиер Дейвид Камерън призна, че опасенията на консерваторите относно миграционната вълна във Великобритания са основателни, но че той не може да подкрепи техните предложения за ограничаването ѝ.

Камерън, цитиран от вестник Telegraph, коментира, че няма как да бъде въведена граница на броя на имигрантите от други страни-членки на ЕС. Преди известно време консерваторите предложиха да има горна граница от 75 хил. имигранти годишно. Вместо това британският премиер каза, че иска да види „разумно ниво” на миграция към Албиона. Камерън добави и че би искал да има допълнителни бариери за страни, които тепърва ще се присъединят към Европейския съюз – например по-дълги преходни периоди, а не седем години, както е сега. Като основна причина той изтъкна икономическите дисбаланси в Европейския съюз.

Камерън обеща Великобритания да остане в ЕС

Британският премиер Дейвид Камерън е убеден, че може да предоговори отношенията на страната му с Европейския съюз, така че тя да остан...

Британският министър-председател коментира и нарастващата популярност на крайния Найджъл Фарадж с думите, че гласоподавателите са се разочаровали от неизпълнените обещания на политиците относно Европа и затова сега слушат реториката на Фарадж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа