X
 
 

Корбин поиска Brexit да се реши с избори или референдум

2369 1
photo of Корбин поиска Brexit да се реши с избори или референдум
Снимка: Getty Images/Guliver
Лидерът на Лейбъристката партия на Великобритания Джереми Корбин заяви, че Brexit може бъде разрешен само като се върне на народа, или чрез нови парламентарни избори, или чрез референдум, информира АП.

Консерваторите се разпадат и не са способни да управляват, парламентът е в задънена улица, този въпрос ще трябва да се върне на народа, дали чрез парламентарни избори, или публичен вот, обяви той.

Лейбъристите събират, за да решат дали да искат нов референдум за Brexit

Британската опозиционна Лейбъристка партия се събира на заседание във вторник, за да определи позицията си, дали да иска втори референд...

Ние няма да позволим продължаващият в Консервативната партия хаос да тласне страната към напускане на ЕС без споразумение.

Парламентът може и ще предотврати толкова пагубен резултат за пазара на труда и индустрията на Великобритания, поясни Корбин.

Лейбъристката партия и Консервативната партия се представиха изключително слабо на изборите за Европейски парламент.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
    Брекзит е директен резултат от руската намеса. По времето, когато Кремъл безотчетно за държания си в безправие народ разполагаше с трилионите от скъпите горива, не беше трудно чрез подставени лица да се изкупят почти всички регионални медии и немалка част от централните във Великобритания. И чрез тях да се формира, особено сред маргиналните слоеве на обществото - старци, бедняци, живеещи на социал виж още ›› ни помощи - силен страх от чужденците и внушения, че именно ЕС налага на Англия проникването им. Например месеци наред преди гласуването по разни провинциални телевизийки е въртян клип как пенсионерка отива на пазар, а като се връща в къщата и вече живее мигрантско семейство. С Англия бяхме 500 милиона и обединени бяхме най-силни. Можехме да наложим на Русия исканията си за пазарни, а не монополни цени на горивата. Само една държава има интерес омразната и Европа да бъде разединена, слаба, потънала в хаос и проблеми. Тази страна е организирала и финансирала бежанския поток, за да постигне това разделение. Недоумявам как британските тайни служби са проспали това. А може би шефовете им са затворили нарочно очи. Както и политиците. Държани като Тръмп с гнусни компромати, организирани чрез щедро влагане на същите онези петро-милиарди. Жалко.
missing image
Изложба за развитието на предизборната агитация подготвят в Добрич

Във фонда на Регионалния исторически музей в Добрич се съхранява изключително богата колекция от предизборни материали от най-ново време, съобщават...