X
 
 

Няколко сериозни инцидента и бой с полицаи в Украйна (СНИМКИ)

1458 1
photo of Няколко сериозни инцидента и бой с полицаи в Украйна (СНИМКИ)
Снимка: Gettyimages
Група въоръжени с ножове и флакони газ мъже са опитали да атакуват полицейското управление на Контрактовия площад. В резултат са били извършени масови арести - 40 души са арестувани, отворени са 3 наказателни производства, съобщава полицията в Киев във Facebook страницата си.

Янукович обвини европейските лидери за случилото се в Украйна

"Европейските лидери са отговорни за случилото се в Украйна през 2014 г." Това твърдение направи бившият украински президент Виктор Яну...

"Инцидентът се случи на Контрактовия площада: тук се събра организирана група млади хора с прикрити лица. За да се предотвратят всякакви провокации, след спорове с полицията, бе взето решение те да бъдат доведени в полицейското управление. От тях бяха конфискувани ножове, флакони с газ и пистолет", се казва в съобщението на полицията.

След като част от задържаните били освободени, друга група дошли да ги защитават и започнали да пръскат с газ лицата на полициите. Те също са били задържани от служителите на реда. "Неизвестни хора са се опитвали да повредят входните врати на полицейското управление. Използвали са спрейове с газ и са нападнали полицейски служители. В резултат на това всички активни участници са задържани, а това са около 40 души", гласи уточнението от полицията.

Следователите са започнали три наказателни производства: за заплаха или насилие срещу служители на реда, за опит за нахлуване в обществени сгради и за хулиганство според Наказателния кодекс на Украйна.

По-рано в Одеса, акция в защита на животните е прераснала в сблъсък между активистите и полицията. Четирима от участниците са задържани, предаде БГНЕС.

Шоумен води по рейтинг в президентската надпревара в Украйна

Комикът Владимир Зеленски е начело по рейтинг в президентската надпревара в Украйна, а сегашният президент Петро Порошенко е подобрил с...

Освен това, в центъра на Днепър, в следобеда на 7 февруари, е имало масиран сблъсък между активисти и охранители на административна сграда. Били са използвани сълзотворен газ и димни бомби.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
6-те зодии, родени да бъдат сами

За повечето хора самотата е бреме, свързано с вътрешни преживявания, емоционален психологически страх и липсата на положителни перспективи....