Путин се появи на живо на две места едновременно: Изпусна ли Кремъл от поглед двойниците?

19764
Путин се появи на живо на две места едновременно: Изпусна ли Кремъл от поглед двойниците?
Снимка: kremlin.ru

На 22 юни руските пропагандни медии предаваха на живо как руският диктатор Владимир Путин води Съвета за сигурност на Руската федерация и същевременно съобщаваха за негово участие по същото време в друго събитие - полагането на цветя на гроба на Незнайния воин в Александровската градина край Кремълската стена.

По този начин от пресслужбата на Кремъл, очевидно поради недоглеждане, неволно потвърдиха ширещите се теории за наличието на поне един двойник на руския държавен глава. Това отбеляза бившият депутат от руската Държавна дума Виктор Алкснис в канала си в Telegram.

Ето какво пише той:

"Винаги с недоверие съм се отнасял към разговорите за двойниците на Путин. Но днес (22 юни - бел.ред.) намерих ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ, потвърждаваща, че това е напълно възможно.

Според руски медии днес Путин е провел заседание на Съвета за сигурност на Руската федерация с участието на постоянни членове на Съвета за сигурност. Срещата се е провела чрез видеоконферентна връзка. Тъй като един от основните въпроси, обсъждани на Съвета, беше ситуацията на фронта, реших да прочета стенограмата и отидох на официалния сайт на президента на Руската федерация. 

И с изненада открих, че заседанието на Съвета за сигурност, според раздела „Събития“ на официалния сайт на президента, е започнало на 22 юни в 11:55 часа московско време.

А в 12:15 часа, т.е. 20 минути по-късно, президентът участва в полагането на цветя на гроба на Незнайния воин в Александровската градина в чест на Деня на паметта и скръбта. но тези 20 минути едва биха му стигнали, за да се придвижи от резиденцията си в Кремъл до Александровската градина. 

Да предположим, че заседанието на Съвета за сигурност е продължило след поднасянето на цветята. Но още в 13:05 часа Путин посети Музея на победата, а в 14:50 имаше среща с външния министър на Катар Мохамед Ал Тани.

Най-интересното е, че в 12:03 часа информационната агенция "РИА Новости" пък започна да предава НА ЖИВО от заседанието на Съвета за сигурност. А ТАСС съобщи "Путин обсъжда със Съвета за сигурност ситуацията в зоната на "специалната военна операция" в 12:00 часа."

ОЩЕ: Саакашвили: Всичко, което Путин прави през последните месеци, е подготовка за натискане на червения бутон

Руският политик си задава въпроса как така се получи, че Путин е бил едновременно на тези събития и в такъв случай кой именно Путин е председателствал Съвета за сигурност - истинският или негов двойник? А кой Путин действа като върховен главнокомандващ и ръководи "специалната операция" в Украйна? Или може би има няколко двойника и всеки от тях е натоварен с различни дейности и събития, пита се той.  

Ако Путин ползва ядрено оръжие, това да се счита за атака срещу НАТО - предложение от Сената на САЩ

Сенатът на САЩ внесе резолюция, в която се предлага действията на Русия, Беларус или който и да е "руски пълномощник" да се считат за н...

Постът си в Telegram политикът завършва така:

"Прекрасно разбирам всички трудности при опитите за използване на двойници и затова се надявам, че все пак те наистина не съществуват. И че всичко се обяснява много просто - днес не е имало заседание на Съвета за сигурност. Но в такъв случай възниква въпросът: Защо беше необходимо да се заблуждава населението за провеждането му? С каква цел беше направено това?"

СНИМКА: Графикът със срещите на Путин за 22 юни според сайта на Кремъл

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Руснаците разнообразяват: Руски самолет хвърли бомба и над Краснодарския край

Трима украинци се удавиха в река, граничеща с Румъния

Украйна разкри мрежа заговорници, подготвящи убийството на Зеленски и Буданов (ВИДЕО)

Опозиционерът Кара-Мурза спечели "Пулицър" за статии, писани от руски затвор

Осуетиха опит за подслушване на полското правителство

Ще се защитаваме, ако Путин опита украински сценарий: Президентът на Молдова

Путин плаща милиарди за оръжие за Украйна, докато я напада: Готви се промяна в плана на ЕС

НАТО подцени способността на Кремъл да се адаптира: Министърът на отбраната на Литва

Верен до гроб: Стивън Сегал скъп гост на клетвата на Путин (ВИДЕО)

Френските крилати ракети SCALP за Украйна: Интересните детайли

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа