X
 
 

Русия доставя ядрено гориво в Украйна, Киев плаща

4586 2
photo of Русия доставя ядрено гориво в Украйна, Киев плаща
Снимка: БГНЕС
Русия продължава без прекъсване доставките на ядрено гориво за украинските АЕЦ, а Киев продължава да плаща за тях, съобщи на руски журналисти в Токио заместникът на президента на "Росатом" Кирил Комаров, предаде РИА"Новости".

Дори като имаме предвид днешната сложна ситуация в отношенията между Русия и Украйна, ние изправно продължаваме да доставяме ядрено гориво за всички работещи украински атомни електроцентрали", каза той.

Наблюдатели на ОССЕ са загрижени за примирието в Украйна

Оглавяващият Специалната наблюдателна мисия (СНМ) на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) в Украйна Ертургул Апа...

"И трябва да отдадем дължимото на нашите украински колеги, които изправно продължават да плащат за това ядрено гориво", продължи Комаров.

Според него Русия е изпълнила "цялата програма за 2014 година и сега пак така точно и в съответствие с графика изпълняваме програмата за доставките през 2015 година".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
    Русия продължава без прекъсване доставките на ядрено гориво за украинските АЕЦ, а Киев продължава да плаща sхахххахахах кого лъжеш бре тва да не ти е кимур да го доставяш всеки ден ядрено гориво се сменя на 5-10 години бре келеш,повече вече руски крак или руска стока в Украйна няма да стъпи
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
    .....написал нещо един идиот, сам си го е харесал и е продължил напред да търси нови статии в които да изумява с тъпота!
    : 0 !