В Дания вдигат избирателната активност с клип за орална любов и насилие (18+)

24827

Скандално видео, с което датският парламент се опита да вдигне избирателната активност сред младите в страната, шокира Европа и света.

Във видеото, което представлява анимация, напомпан стероиден „юнак” обезглавява т.нар. хипстъри (жаргон от английски за хора от средната класа, които имат алтернативен начин на мислене и са на възраст между 17 и 30 години), хвърля жени, мъже и тийнейджъри в кабинките за гласуване и за капак заплашва с напомпания си юмрук всеки, които дори си помисля да не гласува на евроизборите.

Гибел грози още един здрав жираф от датски зоопарк

След като преди дни служители на датски зоопарк убиха млад жираф и го разфасоваха пред публика, се оказа, че друг негов събрат може да ...

 

Юнакът е наречен Voteman (буквален превод – Гласуващият), а клипът започва с това как четири красиви жени му правят орална любов. Изведнъж обаче Voteman се сеща, че трябва да се гласува на европейските избори, зарязва заниманието си, скача на два делфина и хуква към избирателните кабинки. По пътя си изхвърля от жилището им гола двойка, която прави секс, разбива физиономиите на различни хора – мъже и жени, като с точни юмручни удари директно ги вкарва в кабинките за гласуване. Всичко това, защото се е сетил как ако не гласува, Европейският съюз ще му промени селскостопанските субсидии, ще повлияе както си знае на законите за климатичните промени, ще решава за химикалите в играчките и дори ще казва колко сусам да се слага в сусамката му.

Интересен факт е, че на последните парламентарни избори в Дания през 2009 година избирателната активност беше около 60%. За сравнение в Швеция тя беше 45,5%.

6-годишните датчанчета ще учат основи на секса

Шест години е достатъчна възраст за децата, за да изучават основите на секса. Това е становището на датската организация "Секс и общ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа