Великобритания ще преразгледа миграционното си законодателство

9741
Великобритания ще преразгледа миграционното си законодателство

Министерството на вътрешните работи на Великобритания ще преразгледа законодателството за предоставяне на гражданство и издаване на визи, за да се ограничи потокът от екстремисти и хора, които не искат да живеят според ценностите на страната. Това каза вътрешният министър Тереза Мей, предаде РИА Новости.

В изказване в Лондон министърът оповести намеренията на държавата за засилване борбата с екстремизма. За целта, по думите на Мей, трябва да бъдат предприети мерки както в сферата на законодателството, така и в работата с обществото.

Камерън прави фонд за борба с влиянието на Русия

Премиерът на Великобритания Дейвид Камерън обяви, че създава фонд „Ефективно управление” (Good Governance), който ще подкре...

„Ние искаме да направим всичко, за да може нашата имиграционна система да бъде максимално стриктна и да може да предотвратява влизането в страната на екстремисти, който може да нанесат щети вътре във Великобритания. Ние ще извърши пълно преразглеждане на законите за предоставяне на гражданство, за да кандидатстващите да станат британски граждани да споделят ценностите на британското общество. Ние ще направим така, че хората идващи във Великобритания с временни визи да подписват декларация,ч е ще уважават британските ценности“, каза Мей.

Вътрешният министър допълни, че МВР ще отнема лицензите на работодателите, поканили чуждестранни работници, които се оказват екстремисти или проповядват екстремизъм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа