X
 
 

Задържаха 50 крокодила на "Хийтроу"

Британската гранична полиция задържа на лондонското летище „Хийтроу“ 50 крокодила, нелегално внесени във Великобритания, съобщава вестник „Ивнинг Стандарт“, цитирани от БГНЕС. 

Влечугите са пристигнали във Великобритания от Малайзия и е трябвало да бъдат доставени във ферма за отглеждане и производство на храна. Но при превоза са нарушени правилата за транспортиране – в пет от контейнерите, всеки от който е бил предназначен за превозването на 4 крокодила, са бил натъпкани 50 от рептилите. При нарушение на правилата за транспортиране, разрешението за внос се смята за недействително.

Крокодили убиха свещеник, показвал как Исус е ходил по водата

В Зимбабве три крокодила нападнаха и убиха църковния деятел Джонатан Мтхетхва, който искал да покаже как Исус е ходил по водата, пише "...

„Крокодилите са започнали да се нападат един друг по време на полета, тъй като пространството е било ограничено“, съобщи служител на граничната служба. Заради невъзможните условия на превоз един от крокодилите е умрял.

В момента животните се намират в безопасност, в скоро време се планира те да бъдат върнати обратно в родината си, пише изданието.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители