Албания мечтае за осминафинал на Евро 2016 след успех над Румъния

1488
Албания мечтае за осминафинал на Евро 2016 след успех над Румъния
Снимка: Getty Images/Guliver

Напълно според очакванията Франция и Швейцария завършиха 0:0 и запазиха първата и втората позиция след последните мачове в група A на Европейското първенство по футбол. Трети в тази група завърши Албания, която се наложи с минималното 1:0 с гол с глава на Садико в края на първото полувреме. Нападателят прехвърли Татарушану - най-високия вратар на първенството, но явно и най-неориентирания и сега албанците ще чакат дали ще продължат напред като трети отбор, след като имат 3 точки и голова разлика 1:3!

Северната ни съседка отпада, след като беше считан за фаворит поне за третото място, а освен това възпитаниците на Анхел Йорданеско така и не отбелязаха гол от игра (2 гола, и двата от дузпи). Как албанците успяха да стигнат до победата – научете в Sportlive.bg.

Втори провал за Португалия на Евро 2016, Кристиано изпусна дузпа

С глава, с крак, от пряк свободен удар, даже и от дузпа - голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо отново не успя да се разпише ...

В другия мач Франция изпусна да победи, след като Пол Погба удари две греди през първото полувреме, но постепенно темпото намаля с напредване на времето предвид факта, че равният уреждаше и двата отбора. Греда удари и Пайет – 15 минути преди края. Репортаж от мача вижте в Sportlive.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com