Бекъм ще става фотограф

7965
Бекъм ще става фотограф

Дейвид Бекъм тайно се учи за фотограф.

Източник споделя пред Daily Star, че откакто футболистът е взел няколко урока не е оставял фотоапарата и мисли основно за новото си хоби.

Бекъм взе приза за най-секси мъж в костюм

Футболната звезда Дейвид Бекъм беше избран за най-сексапилния мъж в костюм, пише британския вестник "Сън". Английската звезда, баща на...

„Купи си книги и прекара часове, опитвайки се да направи перфектни кадри. Мисли си, че е Дейвид Бейли, след като е бил на няколко урока. Снима абсолютно всичко – птици в задния двор, цветя, небето, децата играещи футбол. Похарчи хиляди! Оборудването за камерата му е по-добро от това на професионалистите", споделя източникът.

Междувременно, гордият баща разкри, че 14-месечната му дъщеря Харпър, е смесица межу него и съпругата му, тъй като е едновременно „футбол и чанти”.

37-годишната звезда е доволен, че дъщеря им има черти и от двамата, взима съвети и от братята й – Бруклин на 13г. , Ромео на 10г. и 7-годишният Круз.

„Тя е смесица межу двама ни. Тича наоколо, а момчетата бягат след нея, за да са сигурни, че няма да падне. Също така подритва футболната топка, докато носи чанта”, споделя Бекъм.

Малката Харпър е най-търсеното бебе за снимки

Дъщерята на семейство Бекъм Харпър е най-търсеното бебе за модни фотосесии. Малката госпожица отишла с родителите си в ресторант в Ню ...

Редактор: Стефани Калчева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят