Феновете на Барса искат Левандовски, а не Бербатов

20561
Феновете на Барса искат Левандовски, а не Бербатов
Снимка: Getty Images/Guliver

Упоритите слухове в британските медии, че бившият капитан на националния отбор по футбол Димитър Бербатов може да премине в „Барселона” заради контузията на Лео Меси, провокираха приближения до каталунците ежедневник „Ел Мундо Депортиво” да пусне анкета кой футболист трябва да вземе Барса с парите, които остават за трансфери.

В анкетата са включени някои от най-известните футболисти в света – горещият нападател на „Борусия Дортмунд” Роберт Левандовски, играещият в „Челси” бивш нападател на „блаугранас” Самуел Ето’о, звездата на Кот Д’Ивоар и „Галатасарай” Дидие Дрогба, аржентинецът Диего Милито, плеймейкърът на „Ювентус” Андреа Пирло, както и френският халф Блес Матуиди. Включен и железният защитник на „Манчестър Юнайтед” Неманя Видич.

Испанска медия гръмна: Бербо идва

Според вестник "Спорт" Димитър Бербатов е сред водещите варианти на "Барселона" за нападател. Ако трансферът се осъществи това ще е пор...

Най-много гласове в анкетата дотук събира Левандовски – цели 57% от гласували към момента 7272 души. На второ място е Видич с 11%, а трети, само със 7%, е Дрогба. Матуиди е четвърти с 6%.

Според слуховете в Испания треньорът на „Барселона” Тата Мартино търси играч, който в краткосрочен аспект да замести Меси. Аржентинецът няма да играе около месец и половина – два заради разкъсване на мускул в бедрото. Бербатов е предпочитана цел заради малкото пари, които би струвал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com