Фернандиньо: Никой не е застрахован от брадвата на Сити

16125
Снимки: Getty Images / Guliver

„Никой не е застрахован, че няма да попадне под удара на брадвата в „Манчестър Сити” ако не е във форма и не дава максимума от себе си”, това заяви бразилеца, по повод изваждането на Джо Харт от титулярния състав. „Изваждането му напомни доста рязко на всеки от титулярите, че не е застрахован от секирата на Пелегрини”.

Английският вратар бе почти недосегаем при селекцията на Пелегрини за най-силния му тим. Фернандиньо също бързо се превърна в един от тези „сигурни” играчи, но неговият коментар по този случай бе, че ходът на Пелегрини се е превърнал в доста силен моментен „удар по топките” за всеки от тима. „Всички знаем, че имаме покритие на постовете си. Ако моментът не е добър, то просто работиш по-усърдно. Това важи за всеки”.

Джо Харт ще лъска резервната скамейка

Търпението на мениджъра на "Манчестър Сити", Мануел Пелегрини, се изчерпа и сриозно обмисля да остави Харт като резерва, след загубата ...

Изваждането на Джо Харт означава, че в титулярния състав на „Сити” няма нито един англичанин, което не се е случвало от 2002г. насам. „Изгубихме точки срещу „Кардиф”, „Астън Вила” и „Челси”, но ако изгледате целите двубои, ще видите,че играхме по-добре от съперника. Единствената ни перспектива е да продължим да играем добре и като гост, както го правим към момента като домакин”, коментир Пелегрини.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят