Йозил ще докара инфаркт на Арсен Венгер

12216
Йозил ще докара инфаркт на Арсен Венгер
Снимка: Getty Images/Guliver

Нов голям скандал се развихря в редиците на „Арсенал“. Главно действащо лице е Месут Йозил, който е заподозрян в инцидент и привикан за разпит в полицията. Срещу звездата на „артилеристите“ е подаден сигнал, че е блъснал фотограф с автомобила си.

Предполагаемият инцидент е станал в петък вечер в Северен Лондон, което може би е причината, а не обявената контузия, халфът да не попадне дори сред резервите за последния мач срещу „Съндърланд“ в събота.

Фабрегас се подмаза на Венгер, французинът защити Йозил

Полузащитникът на Барселона Сеск Фабрегас определи Арсен Венгер като "най-важният човек" в кариерата му. 26-годишният футболист подписа...

Йозил е „любима тема“ на журналистите в Англия не само заради рекордната сума, която плати „Арсенал“ на „Реал Мадрид“ за привличането му, но и поради редовните му гафове. Последният му бе изпусната дузпа срещу „Байерн“ в Шампионска лига, но настоящият ако се потвърди официално ще бъде колосален.

Неизвестният фотограф, който е подал сигнал, че е бил блъснат от звездата явно се е опитвал да го заснеме.

"Полицията се отзова на сигнал за пътен инцидент между автомобил и гражданин в 7:18 часа в петък вечер, 21 февруари. Гражданинът, мъж около 30-те, има леки наранявания. Полицаите са провели разговор с шофьора", гласеше официалното изявление на полицията.

Говорителят на службите на реда в Лондон уточни, че арести засега не са правени и проверките по случая продължават, пише БТВ.

Венгер: Отиваме в Мюнхен за 2:0

Наставникът на Арсенал Арсен Венгер се надява на дежа вю от миналата година в сблъсъка с Байерн. Тогава "артилеристите" отново загубиха...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят