Коке: Трябва да сме суперконцентрирани срещу Реал

7329
Коке: Трябва да сме суперконцентрирани срещу Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

Атлетико Мадрид няма финансовата възможност да разполага с футболисти, като тези в Реал (Мадрид), но въпреки това "дюшекчиите" ще се опитат да използват своите силни страни, за да победи градския си съперник на финала в Шампиноската лига утре, обяви халфът Коке.

„Без съмнение те са фаворита в мача, заради всичките пари, които имат, но ние ще играем както винаги със сърцата си и ще покажем, че силно искаме да спечелим. Те разполагат с едни от най-добрите нападатели в света, така че целият ни отбор трябва да се защитава на живот и смърт“ заяви футболистът.

Диего Симеоне: Тайната на Атлетико? От нападателите до вратаря всички знаят от какво се нуждае отборът

Най-важният мач в треньорската кариера на Диего Симеоне е след по-малко от два дни. Аржентинецът вече спечели титлата в испания със сво...

„Необходимо е да бъдем суперконцентрирани, за да победим Реал, защото те са много силен отбор, с отлични играчи. Успяхме да ги надвием на „Бернабеу“ в първенството и завършихме наравно у дома, но за купата те ни победиха на два пъти. Не ни остава нищо друго освен да играем така, сякаш това е последният мач в живота ни“ добави той, който коментира на кратко и бъдещето си.

„Тук съм щастлив, чувствам се като у дома си и нямам какво повече да кажа“ изтъкна Коке, който е спряган за Барселона и Манчестър Юнайтед.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com