Краси Балъков строи огромен спортен комплекс в София

10586
Краси Балъков строи огромен спортен комплекс в София
Снимка: БГНЕС

Спортен комплекс на стойност 10 милиона евро може да бъде построен в София по инициатива на Краси Балъков, пише "Стандарт". Идеята е на треньора, а финансирането ще дойде от представителствата на два известни концерна - холандски и немски.

За реализирането на целта вече са водени предварителни сондажи със столична община за отпускането на подходящ терен. Очаква се комплексът да включва кортове за тенис, басейн, зали за фитнес и аеробика, възстановителен център.

Oфициално: Красимир Балъков пое Литекс

Красимир Балъков е новият старши-треньор на Литекс, обявиха от ръководството на ловешкия клуб. Наставникът подписа договор за 2 години ...

С проекта вече е запознат и босът на Литекс Гриша Ганчев. Бизнесменът също може да удари едно рамо на Красимир Балъков. Явно великолепният ни халф е решил да се задържи за постоянно в България. Това е и една от причините да приеме офертата за треньор на Литекс.

Балъков може да се превърне в поредната звезда, направила пари в чужбина, която се захваща с подобно начинание. Христо Стоичков даде името си на академията в Етрополе. Димитър Бербатов също има идея да основе частна школа. Той поиска за целта от общината терена под стадион "Българска армия", където се помещава конната база. Любителите на аристократичния спорт обаче скочиха и софийските депутати се отказаха да гласуват решение за отдаване на парцела.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com