Мадзари нападна феновете на Интер

11341
Мадзари нападна феновете на Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

В пореден двубой през настоящия сезон отборът на "Интер" игра безлично и продължава да е на незавидна позиция в класирането на Серия А. 

Този път издънката бе срещу непретенциозния отбор на "Катаня", който е ударил дъното в таблицата, а нулевото равенство вбеси треньора на "нерадзурите" до краен предел. Градският съперник на "Милан" не е записал победа от началото на годината, а Валтер Мадзари обвини феновете на отбора, че не подкрепят достатъчно любимия си клуб.

Балотели вдъхнови Милан за късен обрат

Отборът на “Милан” спечели ценни три точки в самия край на двубоя срещу “Каляри” с резултат 2:1. До 87-ма мину...

„Цяла седмица играчите усещаха скептицизъм от феновете и медиите. Тези играчи не са свикнали на определен тип напрежение и липса на ентусиазъм по трибуните. Все едно играехме на празен стадион", коментира открито Мадзари.

 „За съжаление подходящото положение да отбележим така и не се появи, а момчетата се представиха по-добре, когато феновете ги подкрепиха след моментите, когато бяхме близо до гола. Атмосферата оказва влияние, всеки, който играе футбол, го знае.“

 „Нашите глави не са бистри и поради това не взимаме правилните решения, а когато сбъркаме, усещаме напрежение. Смятам, че отборът игра далеч по-спокойно в Генуа, докато на „Меаца“ е по-напрегнат. С тази атмосфера, каквато цари в момента, може би е по-добре да играем далеч от дома. Няма смисъл да го отричаме“, каза Мадзари, цитиран от football24.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com