Манджукич: Махам се от Байерн заради Гуардиола

4997
Манджукич: Махам се от Байерн заради Гуардиола

Таранът на Байерн Мюнхен Марио Манджукич заяви на всеослушание, че иска да си тръгне от отбора заради треньора Пеп Гуардиола.

Както е известно, специалистът извади нападателя от групата на Байерн за финала за купата на Германия. Според медиите в страната зад това решение стои подигравателното отношение на хърватина към неговия треньор.

Ливърпул взима швейцарски национал

Полузащитникът на Байерн Джердан Шакири е много близо до трансфер в Ливърпул, информират британските медии. Наскоро швейцарският национ...

"Срещнах се с изпълнителния директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге преди финала за купата и му казах, че искам да напусна клуба", сподели Манджукич пред вестник "Спортске Новости".

"Изкарах фантастичен период в Байерн. Това е страхотен клуб и аз никога не съм си мислил, че ще искам да си ходя. Не и сега."

"Но нека бъдем честни - не мога да разкрия пълния си потенциал при стила на игра на Гуардиола. Без значение колко много се опитвам."

"Осъзнах го след загубата с 0:1 от Реал Мадрид в полуфиналите на Шампионската лига. За всички страни ще бъде най-добре, ако се разделим."

Байерн (М) е с най-много национали на Мондиала

Байерн (Мюнхен) е клубът, който ще има най-много представители на предстоящото световно първенство в Бразилия. Петнадесет от състезател...

"Гуардиола е изключителен треньор и аз желая както на него, така и на всички в Байерн всичко най-добро занапред. Байерн и феновете на клуба ще си останат като най-емоционалния период в кариерата ми."

"Дойде времето за ново предизвикателство, но не настоявайте да ви кажа къде ще играя, защото нямам какво да ви кажа. Ще бъдете информирани когато му дойде времето. сега мисля за световното първенство по футбол", добави Манджукич, който не може да играе в мача на откриването Бразилия - Хърватия заради наказание.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com