Меси пренебрегнал оферта за трансфер за 250 млн. евро

41690
Меси пренебрегнал оферта за трансфер за 250 млн. евро
Снимка: Getty Images / Guliver

Лионел Меси е отказал умопомрачителна оферта да премине в друг отбор през това лято, пише Стандарт Нюз, позовавайки се на "Ел Мундо Депортиво".

Според информацията европейски клуб е бил готов да даде 250 млн. евро за аржентинската звезда. Толкова струва клаузата за освобождаване на Бълхата от "Барселона" и ако някой я плати, Меси е свободен да си отиде. Дребничкият аржентинец обаче не се е съгласил.

Лео Меси започна да тренира

Добри новини получи треньора на "Барселона" Херардо Мартино, предаде football24.bg. Звездата на отбора Лионел Меси се е върнал към т...

Не е ясно точно кой отбор е пожелал да извади четвърт милиард за четирикратния носителя на "Златната топка". Ясно е обаче, че негов генерален спонсор е германският концерн "Адидас". Заподозрени са "Реал", "Челси" и "Байерн". Меси от години е обвързан с марката, макар че каталунците работят с "Найк".

Преди няколко месеца още няколко клуба са се натискали да купят Бълхата, но техните предложения са били по-скромни в парично измерение. От "Адидас" искат на всяка цена Лео да смени "лос бланкос" с екипа на обвързан с тях клуб. Президентът на каталунците Сандро Росел добре осъзнава, че интересът към Меси е много голям и обмисля да му вдигне още заплатата, съобщават още медиите на Иберийския полуостров. След новия контракт на Кристиано Роналдо Меси остава назад по възнаграждение в световен мащаб.

Междувременно Лионел и съотборниците му Карлес Пуйол и Хавиер Масчерано преминаха успешно фитнес тестове. Така те попаднаха в групата на "Барса" за гостуването на "Осасуна" от деветия кръг на Примера дивисион тази вечер. Меси се контузи по време на мача от испанския шампионат срещу "Алмерия" на 28 септември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com