Милнър се надява успехите у дома да продължат

8743
Милнър се надява успехите у дома да продължат
Снимка: Getty Images/Guliver

Играчът на „Манчестър Сити“, Джеймс Милнър, си пожела отличната тенденция от победи на собствен терен да продължи и в събота срещу „Арсенал“.  „Гражданите“ приемат водача във Висшата лига, като се надяват да постигнат абсолютен рекорд на „Етихад“.

Отборът на Мануел Пелегрини спечели всичките си седем двубоя на домашна почва до момента, отбелязвайки впечатляващите 29 гола. Това контрастира на гостуванията им, като там пък имат негативен рекорд от четири загуби, а Милнър не може да си обясни тази статистика.

Мюлер: Все пак сме хора, а не машини

Немският национал коментира снощната загуба от "Манчестър Сити", като казва, че "Байерн" е показал "човешкото" си лице. По всичко личеш...

„Кой знае, добре играем като гост, но нямаме късмет пред гола. Факт е обаче, че сме перфектни на собствен терен и трябва да продължим тази тенденция“, коментира Милнър.

Отборът на „Сити“ в момента определено е окрилен от страхотната победа като гост на „Алианц Арена“ срещу „Байерн Мюнхен“ с 3:2. Ако утре „гражданите“ скалпират „артилеристите“, то разликата между двата тима в класирането ще са само 3т. „Арсенал“ понесе изненадваща загуба от „Наполи“, която при по-изразителен резултат щеше да им коства отпадане от Шампионска лига.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят