Националите ни желани за контрола с Узбекистан

11685
Националите ни желани за контрола с Узбекистан
Снимка: БГНЕС

Узбекистан са изразили желание за контролен мач с нашите момчета следващата година. Националите ни са поканени в Ташкент за евнетуална дата след месец септември.

Тя обаче може да бъде приета, след като бъде изработена програмата за евроквалификациите. Азиатците са готови да ни бъдат домакини по всяко време след септември, пише football24.bg, цитирайки "24 часа". 

Миланов: С Бербо в редиците можеше да сме в Бразилия

Футболист на годината за 2012 сподели, че ако Димитър Бербатов се бе завърнал в националния ни отбор за световните квалификации, то шан...

Навремето там играха двама от играчите на "Левски" - Алексей Дионисиев-Дино и Георги Георгиев, които бяха натурализирани след намесата на Майкъл Чорни. Почти е сигурно, че Любослав Пенев няма да прави проверка за първата дата през 2014 година, когато повечето отбори ще са на подготовка, а клубната ни програма също е доста натоварена. През август най-вероятно ще приемем "Македония", след като вече гостувахме в Скопие. Сега трябва да върнем жеста.

Жребият за евроквалификациите е през февруари, а националите останаха в четвърта урна. Това означава, че не може да се паднем срещу Армения, Полша, Финландия, Латвия, Уелс, Естония и Беларус. Водачи на групи са Испания, Германия, Холандия, Италия, Англия, Русия, Португалия, Гърция и Босна и Херцеговина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят