Победа за селесао в Торонто

9209
Снимки:

Бразилският талант Робиньо донесе победата за домакина на Мондиал 2014 над Чили с 2:1 в контролна среща, играна в Торонто, Канада, пред близо 40 000 зрители.

Робиньо с глава простреля неспасяемо вратата на Клаудио Браво в 79-ата минута след центриране на Майкон. Преди това Хълк даде преднина на Селесао в 13-ата минута, а Едуардо Варгас изравни в 70-ата. За Бразилия, домакинът на Световното първенство през 2014 г., това бе шеста поредна победа, пише БГНЕС.

Рибери: Стегнахме се и си заслужихме място на Мондиал 2014

Звездата на Франция Франк Рибери е на мнение, че неговите съотборници са показали характер в реванша с Украйна, спечелена с 3:0. "Пе...

В двубоя представянето на младия талант на Барселона и националния отбор на Бразилия отново бе на много високо ниво, като в голяма част от атаките на "Селесао" той бе главно действащо лице. Малко обаче не му достигна да се разпише и да взриви трибуните на "Роджърс Център" в Торонто.

С попадението си пък Робиньо отново даде сериозна заявка за място в титулярния състав на Световното първенство по футбол през следващата година.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят