Пуйол: Никой не бива да критикува Меси

11443
Пуйол: Никой не бива да критикува Меси
Снимка: Getty Images / Guliver

Капитанът на Барселона Карлес Пуйол отговори на последните критики към отбора след поражениято от Атлетико (0:1) и Гранада (0:1). “Ние винаги трябва да уважаваме всички мнения. Този отбор е постигнал много, така че и много се очаква от него. Необходимо е да държим летвата високо вдигната. Помежду си ние също се критикуваме, но обидите не водят до нищо“, заяви испанецът.

“Имаме силен отбор, играчите сме гладни за победи и никой не може да постави под въпрос този факт. Понякога нещата не вървят така, както бихме искали, но нашето желание не подлежи на съмнение“, категоричен бе капитанът на каталунците.

Юрген Клоп става треньор на Барселона

Според испанският вестник “AS” треньорът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп е с най-големи шансове да смени Херардо Мартино н...

Пуйол защити и звездата на тима Лео Меси, който също бе подложен на критики след незабележимата си игра на реванша с Атлетико (Мадрид).

“Меси е последният човек, в който можете да се съмнявате. Той ни е донесъл много ползи и ще продължи да го прави, но след 2-3 не толкова добри мачове всеки негов неуспех започва да се разглежда под лупа“, каза още Карлес Пуйол. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят