Реал Мадрид – Ювентус: Любопитно преди сблъсъка

12599
Реал Мадрид – Ювентус: Любопитно преди сблъсъка

Сблъсъкът довечера се очаква да бъде по-интригуващ от мача между Барселона и Байерн. Реал излиза на Бернабеу да защитава титлата си, Ювентус - в опит да стигне до първи финал от дванадесет години насам.

В предишните четири срещи между двата отбора са отбелязани повече от 2.5 гола на мач средно, което предвещава интересен двубой. Залогът е голям, а вашите може да направите в сайта на Betfair, както и да прочетете още футболни новини.

България подобри рекорд по посещаемост в Европа

На старта на Евро 2015 в Стара Загора подобрихме един от рекордите на първенствата на Стария континент за юноши. На стадион „Беро...

Алегри заяви, че това ще е мачът на неговата кариера, но най-вероятно съдбата на неговия сънародник, Анчелоти, ще бъде решена след края му. Реал остана единствено в борбата за Шампионската лига и провал на Бернабеу би означавал празен сезон за белите.

Ключовият отсъстващ за Реал най-вероятно ще е Лука Модрич, когото Алегри обяви за най-добрия играч в редиците на съперника. Реал ще излязат с офанзивното 4-3-3, като нападателното трио се очаква да е Бензема, Роналдо и грешника в предния мач – Бейл. В халфовата линия ще се подвизават Хамес, Иско, а Кроос е под въпрос. Преместването на Рамос в близо до централната линия не се оказа печеливш ход за Анчелоти в пъривя мач и се очаква бранителят да си партнира с Варан в сърцето на защитата.

Едва ли мнозина слагаха Ювентус като основен фаворит в началото на турнира, но след 2:1 в първия мач, техния шанс е напълно реален. “Старата госпожа“ не е губила мач в последните си 8 срещи в Шампионската лига. Битката в средата на терена може да се окаже решаваща в сблъсъка, а Ювентус най-вероятно ще опонира на центъра на терена с Пирло, Маркисио и Погба. Французинът се завърна от контузия в мача с Каляри и дори отбеляза гол. Крехката преднина от първия сблъсък едва ли ще позволи на „Старата госпожа“ да се затвори в своята половина. Физическата кондиция на „бианконерите“ ще е по-добра, след като 9 от титулярите на Ювентус бяха оставени на скамейката срещу Каляри през уикенда. Освен това, от лагера им отсъстват единствено Касерес и Асамоа, които имат достойни заместници на терена.

Дали ще наблюдаваме Ел Класико финал или италианският клубен футбол ще се завърне на най-голямата сцена в Европа – предстои да видим.

Реал се прицели конкретно в Давид Де Хеа

Стражът на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа може да премине в Реал Мадрид по време на летния трансферен прозорец, пише БГНЕС. Ръководств...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com