Роналдо се отпуши и класира Португалия напред на Евро 2016

2025
Роналдо се отпуши и класира Португалия напред на Евро 2016
Снимка: Getty Images

Португалия остана без победа на Евро 2016, въпреки че Кристиано Роналдо се отпуши, което доведе до крайно любопитен сценарий за елиминационната фаза - "мореплавателите" ще играят на осминафинали срещу Хърватска.

Унгария и Португалия завършиха 3:3 в най-резултатния мач на първенството до момента, като на три пъти "маджарите" повеждаха, но винаги "селесао" отвръщаше на предизвикателството подобаващо.

Вижте какво се случи със стола в ресторант, на който седя Меси? (ВИДЕО)

Интересна случка се е случила с аржентинския национален отбор в САЩ. След победата с 4:1 над Венецуела момчетата на Тата Мартино са оти...

Золтан Гера стана вторият най-възрастен голмайстор на еврофинали, а Балаш Джуджак се разписа два пъти за унгарците след почивката с помощта на рикошети. Луиш Нани и на два пъти Роналдо бяха точни за Португалия.

Унгария приключва като лидер група F с 5 точки, а Португалия е трета с 3. Исландия е втора също с пет, но по-малко отбелязани голове, след като победи с 2:1 Австрия и изхвърли изненадващо отбора от турнира - австрийците са последни с един пункт.

Съперник на Унгария най-вероятно ще е Белгия на осминафиналите, ако "червените дяволи" се класират втори в групата си (където лидер е Италия, а конкуренти за позицията са Швеция и Ейре), докато Португалия ще играе със сигурност с Хърватска. Исландия също знае опонента си - Англия.

Подробности за мача Унгария - Португалия вижте в Sportlive.bg

Украйна срещу Полша: една загубена битка

След неубедителното си представяне срещу Германия и Северна Ирландия, украинският вратар Андрей Пятов може да бъде заменен от Денис Бой...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com