Роналдо: Съдията не бе на ниво, трудно е когато много хора не искат да печелим

14576
Роналдо: Съдията не бе на ниво, трудно е когато много хора не искат да печелим
Снимка: Getty Images/Guliver

Кристиано Роналдо не пести упреците си към съдията след вчерашната загуба в „Ел Класико“ с 3:4.

Двубоят бе изпълнен с обрати и наказателни удари, като именно Роналдо донесе третия гол за отбора си след дузпа. Другите две обаче бяха за „Барселона“, а и при едната Рамос бе изгонен.

Ескадрила от 4 самолета вози клана на Роналдо до Бразилия

Кристиано Роналдо е ангажирал четири самолета, с които неговите близки и приятели да пътуват до Бразилия за световното. Самият той ще л...

„Разочаровани сме, заслужавахме повече, но борбата за титлата продължава“, коментира португалецът за сайта на „белия балет“.

„Крайно неприятно е, че много хора не желаят да печелим, а „Браселона“ определено щеше да загуби точки тази вечер. Явно доста хора не искат ние да спечелим Ла Лига. Тук съм от пет години и знам как стоят нещата, но съм убеден, че накрая ние ще вдигнем трофея за нещастие на всички, които ни мразят. Не е лесно след като контролирахме нещата при 3:2, а след това съдията просто безумстваше на терена“.

Ундиано Маленко е е дин от най-опитните рефери – свирил е на Мондиал 2010, има опит в Шампионска лига, а и бе обявен за топ рефер в Испания през 2005г. и 2007г. Независимо от това обаче според Роналдо той е бил твърде нервен и не е отсъждал адекватно.

„Имаше много брак в решенията на съдията. Според опита ми той не бе на ниво за подобен двубой. В най-критичните моменти той беше бял като платно – толкова се беше изнервил и не вземаше правилните решения. Знаете, че „Реал“ е най-великият клуб в света и именно поради това има толкова завист спрямо него. Вероятно си мислите, че съдиите ни помагат както на „Браселона“, но не е така“, завършва Роналдо.

Меси подобри рекорда за голове в Ел Класико

Във вчерашното феноменално издание на "Ел Класико" Лионел Меси направи хеттрик и постави нов рекорд. Той вече има 21 отбелязани гола в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com