Сити с разгромни победи в последните си мачове на собствен терен

9339
Сити с разгромни победи в последните си мачове на собствен терен

Отборът на „Манчестър Сити“ отбеляза 22 гола само в четири от последните си двубои на собствен терен. „Етихад“ стана арена на хокеен резултат на 2-ри ноември срещу „Норич“ – 7:0. След това ги последва ЦСКА Москва със загуба 2:5, след което и „шпорите“ бяха разпиляни с 6:0, а за десерт невзрачните „Виктория Пилзен“ паднаха с 2:4.

„Трябва да продължим с тази игра и като гост“, заяви Самир Насри след последната им победа с 4:2 на „Виктория Пилзен“ в Шампионска лига. Така, един мач преди края на груповата фаза в турнира за този сезон, „гражданите“ са кандидати за 1-ва позиция само на 3т. от лидера „Байерн“, като именно двата клуба се изправят един срещу друг в последния двубой от групите на 10-ти декември.

Пелегрини няма да пусне така лесно Джо Харт

Явно мениджърът на „Манчестър Сити“, Мануел Пелегрини, си има методи, с които да накара всеки един състезател, независимо д...

„Много съм щастлив от добрата си форма и от отличното представяне на отбора в двубоите, които играем. Мениджърът ни каза, че „Пилзен“ са най-добрият отбор в своята страна и ще атакуват опасно, беше си доста твърд двубой, но важното е, че накрая взехме трите точки. Концентрирани сме, но Висшата лига и Шампионска лига задължават да играеш и като гост и втози смисъл трябва да играем така и на чужд терен. Искаме победа и ще излезем срещу „Байерн“ само в името на трите точки. Искаме да завършим на първо място в групата“, коментира Самир Насри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят