Болници „Мемориал” вече могат да приемат пациенти от България

13008
Болници  „Мемориал” вече могат да приемат пациенти от България
Снимка: Мемориал

Благодарение на инвестициите, направени в здравната сфера, в Турция се лекуват с успех многобройни пациенти от Европа, от страните от Близкия изток и Азия. По този начин за последните години Турция стана един от най-важните центрове в света за здравен туризъм.  Болници "Мемориал" се превърнаха в символ за световно качество в здравеопазването, следвайки научното и технологичното развитие и без компромис в етичните принципи. Специалистите от болници "Мемориал" работят така че да осигурят максимално качество на лечението. В тях се лекуват всяка година над 35 хил. пациенти от цял свят, извършени са 73 хил. операции.

Сред основните медицински услуги са онкология, трансплантация на черен дроб и бъбреци, ин витро, неврохирургия, трансплантация на костен мозък, сърдечна хирургия, ортопедия, пластична хирургия и др. Трансплантациите се извършват при съблюдаването на най-високите изисквания и със сътрудничеството между различните отделения.  Успеваемостта на бъбречните трансплантации е 99%. Онкологичните центрове предлагат индивидуален подход към всеки отделен случай, като се прилагат, както научните постижения, така и психологическа подкрепа за пациента и неговото семейство. В областта на репродуктивното здраве болници "Мемориал" могат да се похвалят с 61% нарастване на положителните резултати и 40 хил. раждания през последните 15 години. За пациентите от други държави болници "Мемориал" осигуряват преводачески услуги, организирането на транспортиране на пациенти по въздушен и наземен път, летищни трансфери, помощ в организацията на въпроси, свързани с пътуването и настаняването. 

Сега вече е факт и добрата новина, свързана с това, че от 20 май 2020 година, съгласно изявление на министерство на здравеопазването на Р Турция пациентите ще имат възможността да извършат спешните процедури по лечение в Турция. Това ще стане, благодарение на специално организирани самолетни полети и разрешения за пътуване за пациенти от определени държави, сред които е и България.

Методът за бъбречна трансплантация, който промени живота на две семейства

Каквото и да има човек в живота си, ако няма здраве - всичко останало е без значение. Навременната и качествената лекарска помощ, благо...

По този повод,  главният директор (CEO) на здравна група "Мемориал" Угур Генч заяви следното: "Като институция, приела пациенти от 167 страни за миналата година, ние желаем да се срещнем отново с нашите приятели от всички страни и да им помогнем да възвърнат своето здраве. Болниците ни преминаха с голям успех през борбата с “Covid-19” и продължаваме да изписваме с бързина излекувани пациенти. Обявихме някои от болниците ни като “чисти болници”, като в тези болници няма пациенти със заболяване “Covid-19”. Като първа акредитирана болница в Турция по международния стандарт за качество JCI, искаме да срещнем в най-скоро време качествените здравни грижи „Мемориал” с нашите пациенти от цял свят." 

Факт е, че с връщането към нормалния ритъм на социалния живот в Турция, здравните и лечебните заведения също преминават в своя обичаен начин на работа.

За повече информация относно Група Мемориал: bulgaria@memorial.com.tr или www.memorial.com.tr/bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com