Таня Андреева съди медия заради своя снимка

35452
Таня Андреева съди медия заради своя снимка
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването Таня Андреева ще съди информационната агенция ПИК заради спекулативно публикуване на нейни снимки. Това заяви самата тя пред Нова телевизия.

По-рано днес ПИК публикува снимки на Таня Андреева, на които тя се пече на плажа. Сайтът коментира как здравният сектор е в криза, а министърката се е отдала на почивка. Според здравния министър обаче кадрите не са от това лято, а от миналото, когато Андреева е ползвала платен отпуск.

Андреева: В непрекъсната връзка сме със Спешна помощ - Варна

Екипът на здравното министерство е в непрекъсната връзка с екипите на центъра за спешна медицинска помощ във Варна, с болница „С...

От средата на миналата седмица министрът на здравеопазването пак е в отпуск, а премиерът Орешарски заяви, че вчера е била и на семинар в Бургаско.

В предаването "Дикoff" днес Андреева заяви, че като спечели обезщетение от процеса срещу ПИК и главния редактор на медията Ивайло Крачунов, който е автор на статията, ще го дари за българските болници. Като доказателство, че снимките не са от сега, Андреева допълни, че в последните дни в Поморие било студено и облачно и нямало как да ходи да хваща тен.

„Кракът ми не е стъпвал на плажа. Много бих се радвала, ако се посочи на кой плаж са правени тези снимки и в същото време се докаже, че всичко, което се посочва, е истина, защото вчера тук имаше буря и времето беше облачно", заяви Андреева.

Андреева каза още, че сама е платила престоя си в луксозен хотел в Поморие, където била за откриването на конференция.

Таня Андреева: Никой не видя какво правим

"Може в известен смисъл да са каже, че ще си тръгна от Министерство на здравеопазването с облекчение. Никой не видя това, което се св...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com