Да върнем усмивката на Теди

3887
Да върнем усмивката на Теди

Младо момиче от Пловдив от осем години живее с тежката диагноза Синовиален сарком. 24-годишната Теди се бори със зъби и нокти с болестта, но за съжаление, преди месец й откриват три нови тумора. През годините тя е преминала през различни операции и десетки курсове химиотерапия. Дните прекарани в болница и трудностите, през които е минала я мотивират да се занимава с медицина, съобщи tns.bg.

Теди вече е студент в 5-ти курс медицина в Медицински университет Пловдив, но сега тя е пациент и се нуждае от помощ. В момента е в Турция на скъпоструващо лъчелечение, след което е необходима операция на стойност 30 000 евро.

Да помогнем всички на Йоана

Да помогнем всички на Йоана, призовават деветокласници от столичната Първа английска езикова гимназия. Момичето е на 15 години, смело, ...

„Надяваме се, че с Вашата помощ ще й дадем шанс да реализира мечтата си да стане добър и съпричастен лекар. Тя го заслужава! Нека върнем усмивката на Теди!” , призовават приятелите на момичето.

В кампанията в помощ на младото момиче се включва и пловдивският клуб “Spirit”. Парите, които ще бъдат събрани от вход утре вечер в заведението, ще бъдат дарени на Теди. На партито ще бъдат и колегите на студентката, тъй като ще има „Медицинско парти”.

Благотворителната кампания продължава на 18 май в 1 аудитория на Аудиторен комплекс на МУ-Пловдив. Там ще се проведе благотворителен концерт с участието на Орлин Павлов и група No Name.

Да помогнем на Ники в борбата му с болестта

На 22 декември 2015 г., малко преди 23-тия си рожден ден,  Ники получи тежката диагноза остра лимфлобластната левкемия. Неговата К...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com