4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 25-31 март 2024

6529
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 25-31 март 2024
Снимка: iStock/Guliver

Това е физическото докосване. Това е приятелството. Усещането е, че някъде там има някой, който не може да мисли за живот без теб в него. Въпреки че някои зодиакални знаци признават без срам, че търсят любов, не всички са готови да бъдат толкова открити и уязвими. Следните четири зодии копнеят за романтична връзка. Ще открият ли любовта? Ще отговаря ли тя на очакванията им? Ето какво вещаят звездите за предстоящата седмица.

Овен

Още: За да съхраните връзката си по-дълго, ето какво да правите

Вашата естествена харизма и ентусиазъм са на най-високо ниво тази седмица. Вашият приключенски дух вика за партньор в „престъплението“ наречено любов и вселената е готова да ви помогне. Бъдете отворени и кажете „да“ на нови възможности, тъй като този специален човек може да е точно зад ъгъла, готов да сподели вълнуваща любовна история, изпълнена със страст, вълнение и смях. Топлината на пролетта ще подхранва нарастващата ви романтика, превръщайки го в незабравим сезон.

Телец

Вашето нежно сърце и нежна природа ще бъдат напълно изявени тази седмица, привличайки любовта, за която копнеете. Вашата любовна история ще бъде история на комфорт, сигурност и дълбока връзка. Заедно вие и вашият специален човек ще се насладите на уютни моменти, споделени ястия и малките удоволствия от живота. Вашата непоколебима лоялност и преданост ще създадат солидна основа за любовна история, която издържа изпитанието на времето.

Близнаци

Тази седмица е свързана изцяло с комуникацията и чрез вашите остроумни закачки и интелектуални разговори ще намерите връзка, която надхвърля очакванията ви. Вашата любовна история ще бъде от стимулиращите дискусии, смях и безкрайно любопитство. Този специален човек ще ви предизвика и ще ви държи нащрек, превръщайки романса ви във вълнуващо пътешествие на открития. Така че, дръжте очите и ушите си отворени, тъй като следващият ви страхотен разговор може просто да доведе до красива любовна история.

Още: Любовта наистина е сляпа за тези зодии - избират все грешния човек!

Скорпион

Тази седмица е идеалното време да прегърнете уязвимостта си и да свалите гарда. Вашият магнетичен чар и интензивност ще привлекат специален човек, който е готов да се гмурне дълбоко в страстните води на любовта с вас. Вашата любовна история ще бъде история на емоционален интензитет, незабравими преживявания и непоколебима отдаденост. Докато се ориентирате в сложността на любовта, ще откриете, че тази връзка е катализаторът за личностно израстване, превръщайки вашата пролетна романтика в наистина трансформиращо пътуване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com