4 зодии, които се влюбват във визията, а не в СЪРЦЕТО

14941
4 зодии, които се влюбват във визията, а не в СЪРЦЕТО
Снимка: iStock

Всички познаваме хора, които са луди по добрата физическа форма и правят комплименти на хората само за телосложението им. Тези хора съдят за другите същества само по тонизираните им тела и обикновено се влюбват в техните извивки вместо в сърцето им. Независимо дали става въпрос за запознанства, приятелство или връзка - такива хора избират само тези, които имат страхотно тяло, тъй като са по-склонни към идеята за похот или показване на изваяните тела. Такива хора поставят физическата интимност в живота си на първо място и вярват само в случайни флиртове или срещи с безупречно изградени отношения. Емоционалните чувства са нещо, което винаги се намира на последно място в списъка им. Прочетете нататък, за да разберете повече за хората, които обожават чувственото тяло вместо сърцето.

Скорпион

Скорпионите са известни със своя мръсен ум и чувствена природа. За тях сексуалната интимност е от изключителна важност, тъй като избират само хора с великолепна физика и в повечето случаи пренебрегват емоциите. Скорпионите са изключително избирателни и могат да стигнат до всякакви крайности, само и само да си изберат партньор със страхотни тела. Хората с този зодиакален знак няма да имат нищо против да изградят връзка само за да задоволят нуждите си в леглото. Емоционалната връзка за тях винаги идва по-късно.

Любовта е в тези 3 зодии - да се готвят за пеперуди в стомаха

Стрелец

Стрелците са известни с авантюристичния си характер и не могат да се обвържат с един човек или отговорности. Хората, родени под знака на Стрелец, винаги поставят секса над любовта и лесно могат да си играят със сърцето ви, защото никога не са прекалено сериозни за връзките си. Те са много кокетни и тъй като са огнен знак, искат различни разновидности на горива и чувствени тела за максимално удовлетворение.

Овен

Хората, родени под знака на Овена, се отегчават от един човек и затова се нуждаят от различни видове изключително изваяни тела, за да се наситят. Винаги са били в центъра на вниманието заради най-високия си сексуален нагон, Овните винаги избират сексуалната интимност пред любовта. На тях не им е нужно много време, за да се възбудят, и могат да положат всички безумни усилия, за да направят любовната сесия по-чувствена. Хората, родени под знака на Овена, са интензивни любовници и не са много привързани или сантиментални.

Зодиите, които ще изберат любовта пред парите

Телец

Хората с този зодиакален знак са заложили на фантазии, основани на секса, и за тях е важен горещ, висок и як партньор. Те дори не обръщат внимание и не полагат усилия да разберат за симпатиите или антипатиите на партньора си и щом веднъж са във връзка, предпочитат да изпълнят сексуалните си фантазии, вместо да поддържат уют и любов. Телците обожават различни видове удоволствия и винаги са готови да опитат нови неща в спалнята. Заради големия си апетит за секс те държат емоционалните си пориви на заден план в една връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Цветно Пълнолуние на 23 май 2024 г. - важни съвети за всяка зодия

Тези две зодии са предопределени да пренаредят съдбата си днес, 20 май 2024

На 20 май: Тези зодии трябва да приемат съдбата си на самотници

Светът е оцелял, защото се е смял: Това важи и за тези зодии днес, 20 май 2024

В понеделник: Дълбоко заровените тайни на тези зодии излизат наяве

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 20 май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 20-26 май 2024

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 20-26 май 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 20-26 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 20 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com