5-те зодии, които обичат да следят половинката си

7109
5-те зодии, които обичат да следят половинката си
Снимка: iStock/Guliver

Една връзка трудно би просъществувала дълго при липса на доверие. Още след първия признак на липсата му взаимоотношенията започват да се разклащат. И в такива моменти, съзнателно или не, можем да допуснем грешки, костващи ни много. Ровенето в личното пространство на другия без неговото знание е не само поради липса на доверие, но се счита и като предателство. Има и хора, които без никакви поводи и съмнения просто обичат да се ровят във вещите и телефона на партньора си, а това създава излишни проблеми.

Астролозите отчитат, че такива изразени “шпионски” черти имат най-често няколко представители на зодиака. Вижте кои са те:

Скорпион

Доверието на Скорпионите е нещо, което трудно се постига и те винаги ще имат леки съмнения към половинките си. Освен това интуицията им е силно развита и веднага усещат, когато нещо не е наред - в такъв случай започват да следят половинките си със зорко око, а това включва и навлизане в личното им пространство. Обикновено действат така, за да не бъдат наранени и да са с няколко крачки преднина.

Ето ги! НАЙ-ревнивите ЗОДИИ сред мъжете

Близнаци

Близнаците притежават вродено любопитство и искат да знаят всичко, което се случва, дори никак да не е свързано с тях. Именно затова те често тайничко ровичкат в телефона на половинката си. При тях лошото е, че не изпитват никакво неудобство или срам от постъпката си - а дори биха се защитили и обвинили вас. 

Риби

Рибите започват да следят изкъсо половинката си в малко по-късен етап от връзката, когато нещата вече са сериозни и не искат да бъдат измамени. Обичат да преглеждат съобщенията и социалните мрежи на партньора си, но ако бъдат хванати в крачка - определено ще се почувстват гузни и виновни, за разлика от безгрижните Близнаци. Те са действали под влияние на емоциите си, а здравият им разум в такива случаи остава на заден план, за което впоследствие съжаляват.

Най-ревнивата зодия сред мъжете и жените

Рак

Раците са твърде обсебващи и зависещи от своята половинка и те непрестанно се боят да не я загубят. Поради това от време на време проверяват личните вещи на партньора си. Добре, няма да се лъжем, не от време на време - а постоянно си навират носа в неговите работи. 

Лъв

Според проучвания около 75% от представителите на този знак шпионират своята половинка. Можем без съмнение да отдадем на Лъва първото място в тази класация. От връзката си те изискват да бъдат обичани, да имат лоялен партньор, който да ги обгрижва и да мисли само за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

4-ти май: Велика Събота е на късмет за Девите, а на любов за Лъвовете!

Дневен хороскоп за 4 май 2024 г.

Май ще е месецът на парите за тези 4 зодии!

На Разпети Петък - 4 зодии ще са като разпънати на кръст!

Не Велики, а Щастливи Петък очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 03 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 03 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 03 май 2024

От какъв интимен партньор се нуждае всеки зодиакален знак?

3-ти май: Велики Петък носи късмет на Скорпионите, но страдание за Козирозите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com