Астролозите назоваха мъжете, с които е невъзможно да се живее

19475
Астролозите назоваха мъжете, с които е невъзможно да се живее
Снимка: iStock

Обикновено не е лесно да се изграждат отношения с представители на осем от зодиакалните знаци - всеки от тях има черти на характера, за които трябва да знаете предварително. За това говори астрологът Светлана Райт.

Активният Овен ще се състезава предизвикателно със сродната си душа във всички области на живота. Няма да има компромиси. Представителите на този знак не умеят да контролират баланса на семейния бюджет.

4 зодии имат най-мощен потенциал за съзидание

Скорпионите са най-мнителните в зодиакалния кръг. Мъжете от тази зодия са много ревниви и склонни към енергиен вампиризъм. Вътре в себе си те ще се радват диво, наблюдавайки вълнението на половинката си, но никога няма да го покажат. Те са подли и отмъстителни.

Козирогът е обсебен от желанието да подчини живота на любимата си на себе си. Той трябва да е наясно с абсолютно всичко, което й се случва. Той не може да излезе от своята матрица и продължава да настоява да контролира всички по всяко време и навсякъде.

Водолеят е много свободолюбив. Не издържа на поставените му граници и постоянно закъснява. Така е и в леглото. Трудно е да се вмести  в някакви граници.

Тези зодии се влюбват много трудно

Мъжът Дева е мъчител-критик. Той може да обвини жена си във всички смъртни грехове, включително за собствените си грешки и обстоятелства извън контрола на половинката си.

Човек, роден под знака Везни винаги ще сравнява любимата си с другите и ще се опитва да я накара да отговаря на идеала. Вашата половинка има нужда да се подготви за критики и желания за отслабване, коса и т.н. Това е изключително неприятно.

Лъвът е нарцисист, който постоянно говори само за себе си. Личните нужди на този мъж са много по-важни за него от желанията на половинката му. Това определено не ни учудва.

Ракът, въпреки цялата си очевидна безвредност, обикновено усложнява взаимоотношенията, като винаги се разхожда драматично обиден със или без причина. Трябва да се подготвите за факта, че ще трябва постоянно да се извинявате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

Фаза на Луната на 10 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 09 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 09 май 2024

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Дневен хороскоп за 9 май 2024 г.

Фаза на Луната на 9 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 08 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 08 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.
Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

На 10 май 2024 г. една от зодиите ще заложи основите на своето обещаващо бъдеще. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за...