Астропрогноза за януари 2024 г.

9857
Астропрогноза за януари 2024 г.
Снимка: Istock

След броени дни започва първият месец на 2024 г. Препоръчваме ви да се запознаете със съветите на астролозите за предстоящия период, за да си осигурите късмет и да избегнете проблеми във всички сфери на живота.

Овен

Овните не са чувствителни и през януари ще станат напълно непроницаеми. През януари това ще им помогне да затвърдят позициите си в бизнеса и на работното място и да се съсредоточат още повече върху успеха в любимия бизнес.

Телец

Телците спокойно могат да преследват финансов и любовен успех. Ако в работата възникнат нови задачи, тогава трябва да подходите към тях с най-голяма предпазливост.

Близнаци

Близнаците ще са по-малко капризни през януари, което ще се дължи на синергията на Меркурий и Марс. Астролозите поставят Близнаците на едно от първите места сред най-искрените зодии на януари.

Ето това са зодиите,които обичат най-силно

Рак

Настъпи краят на периода на силни и спонтанни промени в настроението и изблици на депресивни мисли. Раците  могат да станат по-силни и по-успешни. Можете да прекарате един месец в спокойна среда, да се опитате да направите мощен скок напред или да отидете на пътуване.

Лъв

По-близо до 2-ри или 3-ти, настроението и енергията на звездите ще се възстановят заедно с укрепването на Меркурий. В същото време късметът на Лъва ще се увеличи във всички области на живота и ще се появи ентусиазъм за работа.

Дева

Звездите и планетите ще предпазят Девите от мързел и апатия и ще им дадат повече самочувствие. Те ще успеят да се освободят от тревогите и някои болезнени комплекси. Астролозите съветват да проявявате по-малко арогантност, суета и необосновано недоверие.

Везни

През януари Везните трябва да подхождат към всичко по-просто и дори с хумор. Това ще ви позволи да придобиете нови стремежи, самочувствие, късмет и ще отворите подсъзнанието си за нови идеи.

Скорпион

Скорпионите трябва да проявяват повече щедрост към хората и да не им отказват помощ и подкрепа. Тази доброта ще им се върне многократно през януари. Месецът е идеален и за стартиране на нови проекти, търсене на работа, пътуване, почивка и преместване.

Кои са най-верните жени според зодията

Стрелец

Стрелецът спокойно може да тръгне на командировки или дълги пътувания от личен характер. Времето е благоприятно за големи покупки и ремонт на дома. Периодът е добър и за запознанства с нови хора и смяна на работа.

Козирог

Звездите и планетите ще увеличат късмета на Козирозите, осигурявайки им мощна подкрепа във всички сфери на живота. Януари ще бъде време на нови емоции, радост и решения на съществуващи проблеми.

Водолей

За Водолеите сега най-важното е началото: началото на деня, седмицата, месеца. Звездите ще ги дарят с мощна интуиция от първите дни на януари, така че в трудни ситуации да се измъкват, а в ситуации с дилеми много по-често да правят правилния избор.

Риби

Енергията на първия месец на 2024 г. не е много подходяща за раздяла и вземане на необмислени решения в любовната сфера. В бизнес сферата ситуацията е подобна. Трябва да започнете годината с повишено чувство за отговорност за собствения си живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Зодиите, които са обречени на страдание през МАЙ 2024

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 29 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 април 2024

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 29-05 април/май 2024

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 29-05 април/май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com