Черна луна в Лъв до 4 октомври 2023 г.: Как зодиите ще преминат теста на завистта и гордостта?

17097
Черна луна в Лъв до 4 октомври 2023 г.: Как зодиите ще преминат теста на завистта и гордостта?
Снимка: iStock

Януари 2023 г. започна с най-трудния аспект: Черната Луна (Лилит) влезе в знака Лъв, което означава повишаване на гордостта и изпитание на самочувствието на всеки човек. В астрологията Лилит е математическа точка, тоест тя се изчислява чрез наслагване на орбитите на Земята и Луната.

Овен

Проблеми могат да се отнасят до вашите деца: например внимавайте за здравето на детето или на творчеството му. Но за тези, които планират дете, Лилит може да донесе бърза и успешна бременност.

Телец

Черната луна е способна да поднесе изкушения в областта на покупката или продажбата на жилище: пазете се от ловки измамници, които бързо могат да ви продадат порутени (но визуално красиви) жилища.

Близнаци

Лилит ще предостави развитие в отношенията с братя и сестри, чичовци и лели – може да има лек конфликт или неразбирателство поради гордост, арогантност или завист. Внимавайте с документи, билети, паспорти и избрани маршрути.

Как ще се отрази на всяка ЗОДИЯ годината на ЧЕРНИЯ ЗАЕК 2023

Рак

Черната луна ще внесе проблем със самочувствието и финансите – можете да се запалите по идеята да правите лесни пари. Това ще разклати доверието във вас.

Лъв

Черната луна ще донесе проучване на вашия образ в очите на другите: може да изглеждате арогантни, горди и твърде уверени на хората, така че е по-добре да не предизвиквате завист у тях.

Дева

Черната Луна може да ви донесе страхове за деца, а също така може да забележите, че в подсъзнанието ви се надигат много скрити и потиснати емоции. Лилит в Лъв ще ви помогне да видите лошото във вашия характер, което ви пречи да продължите напред.

Най-щастливите зодии през 2023 г.

Везни

Лилит ще ви внесе развитие на отношенията с приятели, съмишленици и вашия екип.

Не се подвеждайте по обещанията на приятели и колеги - до 4 октомври може да ви бъде предложен съмнителен проект, който след година може да ви очерни в очите на обществото.

Скорпион

Лилит ще ви донесе важно събитие в кариерата ви: може да ви предложат завидно висока позиция, титла или статус. Бъдете внимателни, да не се окаже, че проектът е остарял или ще бъдете използвани като изкупителна жертва.

Стрелец

Черната Луна е способна да ви поднесе изкушението да получите международен паспорт, сертификат или обучение. Бъдете внимателни, защото когато става въпрос за ваш личен бизнес проект, той може да се окаже очертан в очите на обществото.

Зодиите, които могат да станат известни преди края на януари 2023 г.

Козирог

Лилит ще ви преведе през лична криза чрез големи финанси и капитали. Не поемайте сериозни финансови задължения - те могат да отидат настрани, особено ако предложението примамва с красота и лукс.

Водолей

Черната луна ще внесе уточняване на отношенията: можете ясно да видите какви проблеми има в отношенията ви със съпруга или бизнес партньора. Розовите ви очила ще паднат, сякаш ще разберете на какво наистина можете да разчитате в една връзка.

Риби

Черната Луна ще ви накара да се погрижите за здравето: може да има проблеми с цикъла, дневния режим и храненето. Също така Лилит може да актуализира проблеми на работното място и в екипа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

18-ти април: Пълно щастие за Рибите и пълни джобове за Лъвовете!

Дневен хороскоп за 18 април 2024 г.

Фаза на Луната на 18 април 2024 г.

Априлското Пълнолуние ще отприщи бента на щастието за 4 зодии!

Ретроградният Меркурий ще свърши 5 дни по-рано за 4 зодии!

Кои мъжки зодии са разбивачи на женски сърца?

Днес, Съдбата ще направи гаднярски номер на 4 зодии!

Златна Сряда: Кои зодии ще спечелят много пари в деня на Меркурий?

На 17-април: Числото 17 ще направи срядата щастлива за 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 17 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com