Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветно Пълнолуние на 23 май 2024 г. - важни съвети за всяка зодия

20 май 2024, 11:49 часа

На 23 май 2024 г. в 16:55:52 часа настъпва Пълнолуние в Стрелец.

Лунен календар за 2024 година

Новолуние 2024 година

Пълнолуние 2024 година

Енергията на Стрелеца

Настоящето Пълнолуние ще се случи в знака на Стрелеца, което ще вдъхнови мнозина да се разкрият от много страни и да се изявят дори в онези сфери на живота, които са зачеркнали. 

На кого ще повлияе

Най-силно ефекта на Пълнолунието в Стрелец ще усетят представителите на знаците Стрелец, Телец, Риби и Везни. 

Стрелците и Телците сега може да се решат на големи покупки, дълогоочаквани пътешествия, смели признания в любов и съдбоносни промени. Не игнорирайте съвпаденията, защото нищо не е случайно.

Лъв, Козирог, Скорпион и Близнаци

Тези знаци ще бъдат силни в сферата на творчеството. Макар да не се очакват кардинални промени, такива ще има. Преди всяко важно действие проверете добре наличността в банковата Ви сметка.

Останалите знаци

Най-малко ще бъдат повлияни Овните, Девите, Раците и Водолеите. Сега е най-добре да не планирате нищо. Ако сте прекалено активни, рискувате да направите грешки. Не се втурвайте да да изяснявате отношения, не взимайте кредити, не сменяйте работата.

Промени

Енергията на настоящето Пълнолуние в Стрелец ще помогне на мнозина да се решат на малки, но много важни промени. Сега е много важно да се пазите от отрицателни емоции и най-вече тяхната проява.

Силни чувства

Благодарение на влиянието на Юпитер всички емоции сега ще са в пъти по-силни. Сега по-нерешителните от Вас може да планират онази среща или разговор, които все отлагат. 

Успешни ще са всички действия, свързани с кариерата и финансите (най-вече тяхното подреждане.)

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес