Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените от тези 3 зодиакални знака побъркват всички мъже

02 април 2024, 21:33 часа

Всички сме родени за щастие и любов. Но защо някои жени потъват във вниманието на обожателите, а други мъже просто не ги забелязват. Тайната разкрива астрологията.

Всеки зодиакален знак е уникален по свой собствен начин. Някои се раждат лидери и творци, изграждайки главозамайваща кариера, други стават грижовни родители и съпрузи, стремейки се да създадат силно семейство. Има и такива знаци на Зодиака, особено сред жените, които притежават естествен чар и обаяние, не оставящи никого безразличен кавалер. Ето кои са те.

Числото 2 носи луд късмет на 4 зодии днес!

Близнаци

Жената Близнаци завладява мъжете със своята лекота, жизненост на ума и чар. Тази зодия е в състояние да очарова всеки представител на мъжкия пол с веселостта си и способността си да подкрепи всяка тема в диалог. Нещо повече, дамите, родени под знака на Близнаци, умеят да правят красиви комплименти, разпореждайки събеседника към себе си още от първата минута на запознанството.

Близнаци е знак на младостта, затова неговите представителки често изглеждат по-млади от годините си. А както знаем, и мъжете, и жените харесват по-млади партньори.

Жената Близнаци обича лекотата и игривостта. Въпреки това тя никога не бива да бъде притискана или принуждавана да се затвори вкъщи, за да готви борш и да отглежда деца - много цени свободата. В противен случай тази въздушна муза просто ще се изгуби от поглед.

С Близнаци никога не е скучно. Тези момичета са умни, жизнени, гъвкави. Те черпят идеи и вдъхновение буквално отвсякъде. С партньорка Близнаци ще научите разликата между Моне и Мане и ще обиколите света от Камчатка и Ямайка.

Ако мъжът успее да покори тази игрива красавица, тя на свой ред ще направи живота му богат и интересен.

Кои са най-досадните зодии - ще ви скъсят живота!

Лъв

Кралица, императрица, покорителка на мъжките сърца - ето я жената-Лъв, главната плячка за най-смелите представители на мъжкия пол. Тя е ярка и страстна, смела и неукротима.

Мъжът, който е успял да я спечели, жената Лъв поставя на пиедестал и смята за крал. Обожанието обаче трае, докато той гледа само нея. В случай на подозрение за симпатия в чужда посока Лъвицата ще обсипе партньора си с огън от ревност с кралски размери. В края на краищата тя - единствената звезда, слънцето на неговия живот!

Не е лесно да победиш лъвица. Ако Лъвицата ви се усмихне, това означава само, че тя чака обожание и поклонение. В края на краищата, в сърцето си тя е ловец: обича да събира трофеи под формата на разбити сърца. Но ако мъжът успее да завладее с луксозните си изисквания тази наперена дама, той години наред ще сияе от щастие, че притежава най-добрата жена на света.

Везни

Жената Везни е изящна, елегантна, грациозна и нежна. Всичко в нея е хармонично: външният вид, речта, походката, шлейфът на аромата. Невъзможно е да не се влюбите в нея, защото тя е самата любов!

В нейния чар, женственост и благородство е лесно да се претопиш. До нея партньорът ще се чувства като герой от роман и истински мъж. Жените Везни са романтични и мъдри. Тя ще ви изслуша внимателно, ще ви даде мъдър съвет, ще ви подкрепи в трудна ситуация.

Въпреки това тя знае цената си, така че да завладее сърцето ѝ не е за всеки.

Любовта и взаимоотношенията жената Везни поставя на първо място, затова партньора за себе си избира много внимателно. А ако е избрала мъж, може да е сигурна, че той е най-добрият.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес