Животът на 5 зодии ще се промени до края на 28-ми октомври. Кои са те ?

21249
Животът на 5 зодии ще се промени до края на 28-ми октомври. Кои са те ?
Снимка: iStock

Сега се намираме в пика на един доста интересен и любопитен период от време – коридорът от Затъмнения е в своя разгар и носи силна кармична енергия, съдбоносни промени и огромно влияние отвън.

В момента Марс се намира в Скорпион, като това стана от 11 октомври, а на 23-ти навлиза дълбоко в сезона на Скорпиона, който определено нажежава страстите и ни подтиква към промени и приключения, някои от тях обаче не са много добре обмислени.

През този период емоциите силно ще бушуват, ще бъдем по-смели, ще искаме да се променим, ще търсим трансформация, нова тръпка в живота, определено ще знаем какво искаме и как да го постигнем.

В края на периода, който е 28-ми октомври, ще станем свидетели на един много рядък феномен – Пълнолуние и Затъмнение в едно. Затъмнението се нарича Кърваво и с него завършва и мистичният коридор от затъмнения, който е през този месец. На 28-ми октомври ни очакват доста бурни емоции, изгорени мостове и проява на инат. Сега е точният момент да откриете боеца във вас, да бъдете смели и да се изправите пред тъмнината, за да победите страховете си.

Идва 11-тият месец: Числото 11 ще донесе много късмет на тези зодии

Този период определено ще промени живота на някои зодии, а за да бъде промяната към по-добро, те трябва да се доверят на своята интуиция.

Кои са зодиакалните знаци, които ще претърпят големи промени в живота:

Овен – бъдете подготвени, че някои ваши тайни ще излязат наяве или пък вие ще разберете неща, за които никога не сте подозирали. Те ще бъдат в състояние да променят посоката на взаимоотношенията ви с някои хора, но не се притеснявайте, ще бъде за добро.

Рак – през период ще имате нови запознанства и дори е възможно да срещнете голямата си любов. Внимавайте да не изгубите себе си във всички тези емоции, които ви очакват. Също така не се предоверявайте на хората около себе си.

Лъв – ще имате много успехи в работата и хубави промени, не оставяйте обаче всичко на случайността, а действайте и се борете за целите си.

Скорпион – внимавайте с изборите, които правите и премислете хубаво всичко, преди да се втурнете към нови начинания, защото може да бъдат неуспешни. Животът ви ще се промени към по-хубаво, ако обаче се доверите на своята трезва преценка за нещата. Действайте спокойно и методично!

Зодиите, които ще се къпят в ПАРИ през 2024 година

Козирог – трябва да бъдете готови често да ви разбират погрешно. Ще трябва да отстоявате себе си повече от обикновено, но не се отказвайте, защото накрая ще излезете като победители от ситуацията и ще бъдете доволни от резултата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com