Какво ни вещаят звездите: Хороскоп за февруари 2023 г.

16879
Какво ни вещаят звездите: Хороскоп за февруари 2023 г.
Снимка: iStock/Guliver

Февруари 2023 може да се опише кратко, но лаконично – колкото по-далече, толкова по-опасно и интересно.

Февруари започва със сложни планетни взаимодействия – напрегнатият аспект на Слънцето и Уран на 3 и 4 февруари ще се прояви много ярко. Това са дни на спонтанни, ексцентрични действия, склонност към радикализъм, крайности, екстремизъм.

5 февруари пълнолуние в Лъв, като в същия ден Венера е в напрежение с Марс - експлозивни енергии, конфликтите са неизбежни на всички нива. Аспектите са потискащи, мрачни мисли. Решенията се вземат с емоция, което, разбира се, не води до нищо добро.

4 зодии, които постоянно се връщат към минали връзки

От 6 до 11 февруари е относително спокоен и предсказуем период. Ще бъде възможно да укрепите постигнатите позиции във всички сфери на живота, да си вземете малко почивка от активните действия през предходните дни. Препоръчително е да посветите този период на създаване на комфорт в екип, в семейство, с партньор. Добър момент да седнете за учебниците и да отидете да покорите нови върхове, да достигнете нови хоризонти и да постигнете успех.

14 февруари опозиция на Меркурий и Черната Луна, на този ден е трудно да бъдете разбрани и приети от другите. Неблагоприятно време за преговори, всяка проява на неразбиране, лъжи и интриги се възприемат много болезнено. Изневиделица може да възникне кавга между роднини, съседи, приятели.

Кои зодии могат да извадят душата Ви с памук?

На 15 февруари, съвпадът на Венера и Нептун в Риби, с малко изображение наблизо е ярка кармична точка - Бяла Луна. Този аспект допринася за щастливо съвпадение, създава хармоничен психологически климат, романтична атмосфера, помага за разкриване на творчески потенциал.

На 16 февруари Слънцето е в съвпад със Сатурн – ако се стремите към професионални върхове, искате да повишите статуса си, кариерно израстване, денят е подходящ за активни действия в тази посока.

На 17 и 18 февруари хармоничният аспект на Юпитер-Меркурий спомага за нормализиране на психичното здраве, благоприятства задгранични пътувания, отношения с чужденци и решаване на правни проблеми.

Кои са зодиите, които ще станат жертва на предателство?

На 19 февруари Слънцето влиза в знака Риби, в този ден Венера и Плутон в хармоничен аспект е добро начало на транзита. Денят е идеален за това, което се случва за първи път, без значение в коя сфера на живота.

На 20 февруари новолунието в Риби практически съвпада с момента на навлизането на Венера в знака Овен. Планетарните енергии носят вдъхновение, има усещане за предстоящ голям успех в най-вълнуващите области.

21 февруари Меркурий е в напрежение с Уран - бурен ден. В романтичната връзка е най-добре да си вземете почивка. Чудесно време да останете сами със себе си за известно време.

22 февруари Меркурий в хармоничен аспект с Марс, допринасящ за намиране на баланс между интелект и воля. Добър ден за започване на бизнес, планиране и работа с документи, изчисления.

През февруари е необходимо да се подготвите за нов период от живота, чиито обстоятелства не зависят от конкретен човек. Това са глобални причини и процеси. От 23 март Плутон ще навлезе в знака Водолей и ще даде старт на мощна трансформация в политическата и социалната сфера, в международните финансови отношения. През февруари не предприемайте драстични стъпки, не правете големи покупки и инвестирайте пари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

На 25-ти април: Числото 25 ще направи 4 зодии богати на късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 25 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 25 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 25 април 2024

25 април: Везните ще се събудят късметлии, а Скорпионите червиви с пари!

Дневен хороскоп за 25 април 2024 г.

Фаза на Луната на 25 април 2024 г.

Кои зодии ще полетят от щастие в началото на май?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com