Кои зодии са най-засегнати от кризата на средната възраст?

5812
Кои зодии са най-засегнати от кризата на средната възраст?
Снимка: iStock

Кризата на средната възраст е кошмар за много, но пък е неизбежно явление и е част от нашия земен път. Макар да внася известни промени в живота и лек дискомфорт, някои хора успяват успешно да преборят “страничните ефекти”. Астролозите споделят, че хората от различните зодии реагират по различен начин на кризата на средната възраст. 

Открийте своята зодия и вижте какво е присъщо за нея през този период:

Овен

За вас преходът към средната възраст е депресивен, тъй като идват мрачни мисли, съврзани с това, че не можете да върнете младостта си, а сексът ще става все по-гаден с годините. Не се притеснявайте обаче за интимните си отношения, защото при вас Овни, желанието за секс си отива едва в дълбока старост.

Телец

Кризата на средната възраст при Телците е свързана с желание за някаква радикална промяна в живота им. Тя обаче рядко се осъществява, само плановете са нея са големи.

Зодиите, които са обречени на бедна старост

Близнаци

Близнаците отключват демоните си през този период - желанието им за интриги се засилва, стават все по-двулични и лъжливи. Съветваме всички други много да внимават покрай тях през този период.

Рак

Представителите на зодия Рак може би изживяват най-интензивно кризата на средната възраст. Те осъзнават, че животът им доста е напреднал и започват да се грижат много повече за себе си и интересите си - вглъбяват се изцяло в осъществяването на своите мечти.

Лъв

Лъвовете стават още по-лакоми през този етап от живота си. Грабят от него с пълни шепи, а страстите им се засилват с всяка изминала година.

5 зодии, които остаряват по-бързо от другите

Дева

Девите виждат кризата на средната възраст като нещото, което ще ги отдалечи от хубавите неща в живота. Изпадат в ужас от тази мисъл и нерядко изпадат в депресия.

Везни

Везните преминават през кризата на средната възраст плавно и поетапно. Тя не ги връхлита като буря и затова пораженията са минимални. 

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион преживяват нелеко кризата, демоните им се събуждат, те се озлобяват още повече, но също и се страхуват. Имат нужда от подкрепа и любов.

Стрелец

Може би това е периодът, в който Стрелците осъзнават, че не могат винаги да бъдат самотни пътешественици и авантюристи. Тогава у тях се заражда желанието за семейство и установяване на едно място.

Зодиите, които откриват любовта в по-зряла възраст

Козирог

Козирозите най-накрая се отпускат, но не по своя воля - кризата на средната възраст ги прави същински мекотели. Хубавото обаче е, че бързо се отвращават от бездействието и се връщат към стария си начин на живот.

Водолей

Водолеите ненавиждат старостта, те се плашат от нея и въобще не могат да си представят да бъдат “стари”. Затова настъпи ли този момент, те се опитват да забавят остаряването си възможно най-дълго - спазват режими, спортуват, подлагат се на процедури и т.н.

Риби

Рибите не показват влиянието на кризата, но тя поражда в тях носталгия и депресия по загубеното време. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Не Велики, а "Проблематични Четвъртък" ще имат тези зодии!

В Четвъртък: Дъжд от пари ще се излее над главите на 4 зодии!

На 18-ти април: Числото 18 ще вдъхне нов живот на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 18 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 18 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 18 април 2024

18-ти април: Пълно щастие за Рибите и пълни джобове за Лъвовете!

Дневен хороскоп за 18 април 2024 г.

Фаза на Луната на 18 април 2024 г.

Априлското Пълнолуние ще отприщи бента на щастието за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com