Любовно предсказание за всяка зодия през април 2024 (част 1)

8805
Любовно предсказание за всяка зодия през април 2024 (част 1)
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Не сте на 100% в свой води, когато Меркурий стане ретрограден на 1 април, така че текстовите съобщения вероятно няма да бъдат много ефективни през следващите три седмици. Флиртът на живо ще има много по-добър резултат, защото е по-трудно да възникнат недоразумения.

На четвърти вашият огнен знак започва да приема романтичната Венера, давайки ви нова увереност и жажда за вълнение. Наистина обичате да имате нови преживявания сега, така че ако вие отговаряте за планирането на първа среща, направете я запомняща се. Вашият забавен и непредвидим характер е магнит за любопитните Близнаци и Скорпиони.

Още: Кои зодии са склонни "силно да любят и мразят"?

Вашата страстна родна планета Марс се премества във вашия невероятно напорист знак на 30 април, така че не сте срамежливи относно това, което искате. Имате по-високо сексуално желание от много други зодии, което гордо признавате. Не е нужно да има голяма емоционална връзка, за да кажете „да“ на привлекателен непознат.

Телец

Има много задачи в подсъзнанието ви, когато Меркурий стане ретрограден във вашия мечтан дванадесети дом на 1 април, така че не пренебрегвайте тези малки намеци и предчувствия. Докато другите хора се заблуждават от определени погрешни схващания и объркване, вие се докосвате до интуицията си, за да получите нужните отговори.

На четвърти, вашият търсещ удоволствия лидер Венера също си партнира с огнения Овен, изпращайки ви да търсите хора и преживявания, които ви карат да се чувствате добре. Това е време да изоставите своя конвенционален или традиционен подход към секса и просто да го направите, Телец. Оставете вината зад себе си и оставете вашите импулси да ви водят.

На 19 април вашите логични странични лоби отново ще надделеят, тъй като силното слънце оставя Овен за вашия търсещ сигурност знак, така че ще търсите потенциални партньори, които споделят сходни мечти за бъдещето. Какво е най-важно за теб? Финансова стабилност? Лоялност? Споделени общи интереси? Всички изброени? Не се примирявайте.

Близнаци

Вашите приложения за запознанства и други технологии, свързани с любовта, може да са неуспешни или напълно неработоспособни, когато Меркурий стане ретрограден в силен Овен на 1 април, но не позволявайте това да ви спре, Близнаци. Където има воля, има и начин.

На четвърти, ангажиращата Венера също влиза в огнената област на Овен, така че не се страхувайте да направите първия ход. Някои хора може да се изплашат от вашата смелост, но огнените знаци, особено Стрелците, са доста поразени от вас сега. Ако не зададете въпроса, никога няма да разберете отговора, нали?!

Меркурий напуска ретроградната си позиция на 25 април, което би трябвало да направи общуването малко по-лесно. Това е добър момент да актуализирате приложенията си за запознанства и да проверите папката си със спам, за да видите какво може да сте пропуснали през последните няколко седмици, пълни с проблеми.

Рак

Агресивни сте през ретроградния Меркурий в цикъла на Овен, който започва на 1 април, което може да бъде доста смущаващо за срамежлив воден знак. Сега е лесно за вас да избледнеете на заден план, когато другите хора станат по-силни и груби. Това обаче никога няма да бъде вашият стил, така че ако пропуснете романтична възможност, нямате нищо против.

Романтичната Венера си партнира с нетърпеливия Овен на четвърти, внасяйки усещане за неотложност в любовния ви живот. Не можете да спрете да мислите за вашето влюбване, което може да ви накара да направите някои доста импулсивни неща. Може да се срамувате в момента, но ако нещата потръгнат, ще бъде нещо, на което да погледнете заедно и да се посмеете.

На 8 април вашият прекрасен лидер Луната е нов в решителния Овен, задавайки тона за останалата част от месеца. Можете да правите трудни неща и само защото трябва да работите за нещо, не означава, че то не е постижимо. Прегърнете новото начало с положителна нагласа и вижте какво ще се случи.

Лъв

Пригответе се да преживеете някои разочароващи романтични взаимоотношения този месец, Лъв, защото Меркурий тръгва ретрограден в огнения знак Овен на 1 април и ви дава лош контрол на импулсите. Това, че искате нещо, не означава, че автоматично го получавате, а да се държите праволинейно може да бъде неудобно по много начини.

Тъй като финансовата богиня Венера също се обединява с бързо движещия се Овен и вашия дом на разширяване на четвърти, някои отлични инвестиционни възможности ще пресекат пътя ви. Вашият любовен живот вероятно ще остане на заден план, докато обръщате внимание на това как да диверсифицирате активите си и да увеличите богатството си, но гарантирането на вашата финансова сигурност сега ще помогне на любовния ви живот в дългосрочен план.

На 29 април Венера преминава от реактивен Овен към търпелив Телец, внасяйки усещане за спокойствие и структура във вашия живот и срещи. Ако напоследък нещата са били забързани, време е да се отпуснете и да се върнете към рутина, която работи. Основните дати не трябва да са скучни. Всичко е в твоето отношение.

Дева

Меркурий, вашата планета на силата, става ретрограден, докато е в див Овен на 1 април, така че се пригответе за потенциални комуникационни проблеми, технически проблеми и чувства на носталгия към миналото. И ако искате да направите добро впечатление, сега е абсолютно задължително да проверявате повторно текстовите съобщения за потенциални романтични предложения, както и да бъдете търпеливи относно времето за реакция.

Още: Купидон е заредил стрелите - сърцата на кои зодии да се готвят?

На деветнадесети мощното слънце се премества в Телец със същото мислене и вие наистина можете да се възползвате от това изобилие от заземяваща, но чувствена енергия. Сега търсите стабилност в потенциален партньор, но също така сте готови да се отдадете на земни удоволствия като градинарство, готвене и прекарване на време сред природата. Финансово стабилните Везни са много интригуващи сега.

Астероидът на ангажираността, отива директно, докато сте в първия си дом на 21 април, насърчавайки ви да се вгледате в себе си. Прекарването на време в дълбоко гмуркане към вашите ценности и желания по отношение на потенциални взаимоотношения гарантира, че ще сте готови да станете сериозни, когато дойде истинското нещо. Привличате ли правилните типове хора? И ако не, как можете?

Втора част можете да прочетете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com