Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 11 юни: Козирог вижда света по нов начин, а Водолей избира радостта

11 юни 2024, 06:07 часа

Макар често да се смята, че в крайна сметка само една е вашата съдба, от вашия избор зависят множество пътища и цели. Това, което е предназначено за вас, не е събитие, което се случва, а вместо това действия, които съзнателно избирате, защото сте на правилното място, за да ги получите. Когато можете да видите тази способност да избирате това, което искате, и това, което съответства на висшия ви Аз, късметът е ваш.

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 10-16 юни 2024

Везни

Вие сте на прага на невероятна съдба. Всичко, което сте направили и вложили, е на път да се отплати, стига да не забравяте, че макар и да имате важни връзки, съдбата ви е нещо, което е единствено ваше дело. Можете да сътворите живота, който искате, и да приемете всички преживявания, които Вселената е подготвила за вас - трябва да си позволите да изберете да слушате напътствията, които получавате.

Меркурий ще достигне своя връх на 14 юни, създавайки вълна от новост в живота ви и възможност да се отворите за преживявания, по-големи от тези, които някога сте си представяли. Меркурий ще пътува в сърцето на Слънцето, започвайки съвсем нов цикъл и помагайки за стартирането на мощна епоха на пътувания, успешна кариера, нови начинания и романтика.

Единствената уговорка е, че трябва да приемете промяната, защото това, което е предназначено за вас, няма да се намира там, където се намирате. Повярвайте в себе си и в реалността, че никога не се губи нищо, което е предназначено за вас. Така че, ако чувствате, че има жертва, тя винаги ще бъде заменена от нещо по-голямо.

Обръщайте голямо внимание на всяка комуникация, която получавате чрез имейли, текстови съобщения или телефонни обаждания. Меркурий управлява материята на общуването и тъй като тази планета започва нов цикъл, ще получите своето множество нови предложения, възможности или покани. Това, което пристига, ще ви се стори като мечта, но може да се разкъсвате между това да се възползвате от новото начало и някои отговорности, с които все още се чувствате обвързани. Опитайте се да направите всичко възможно, за да се възползвате от шанса за себе си и да приемете новото, което пристига в живота ви.

Козирог

Позволете си да отхвърлите всичко, което е било преди този момент. Позволете си да гледате на живота така, сякаш го виждате за първи път, което ви позволява да водите с надежда и вяра, че можете да създадете всичко, което желаете. Въпреки че въплъщаването на уроците от миналото все още е важно, за да се възползвате максимално от възможностите, които Вселената ви предоставя, трябва да сте готови да повярвате и в новото начало и новите възможности.

Първата четвърт на Луната в Дева ще изгрее в петък, 14 юни, давайки ви възможност да изберете съдбата си и щастливия си път в живота. Девата управлява вашия дом на късмета, изобилието и далечните мечти. Като земен знак трябва да изградите основа, като се съсредоточите върху това, от което се нуждаете, и гарантирате, че в този процес слушате само вътрешния си глас. Съсредоточете енергията си върху това да избирате свободни от съмнения, притеснения или каквито и да било минали обстоятелства. Вместо това искрено вярвайте, че можете да изберете съдбата си и всички дарове от Вселената, които ще последват.

Естествено, първата четвърт на Луната е време на повече позитивизъм и вяра, което ви помага да вземете решение, което в миналото може да ви се е струвало твърде голям риск. Енергията на тази Луна ще бъде особено силна при всякакви бизнес отношения, пътувания или такива от духовно естество. Когато видите как всяко решение води до повече възможности, можете да откриете, че най-големият риск е да не избирате изобщо.

Водолей

Можете да изберете радостта. Вземете това, през което сте преминали, и осъзнайте, че ако то не допринася за това да сте влюбени в живота си, то не е нещо, което трябва да продължавате. Не става въпрос за това да сте щастливи всеки ден, а да чувствате дълбоко удовлетворение и пълнота от всичко, в което влагате енергията си. Когато можете да изберете радостта, без значение какво може да означава това в конкретна ситуация, тогава вие заявявате на Вселената точно това, което знаете, че заслужавате.

Меркурий и Венера ще се обединят в Близнаци на 16 юни, като ще донесат възможности за недвижими имоти, богатство, романтика и радост от това, че знаете, че се съобразявате с най-висшата си съдба. Меркурий обикновено носи новини и положителни предложения, а Венера ще ги донесе чрез романтичния ви живот или неочакван финансов бонус. Това, за което получавате информация по това време, не е свързано само с по-дълбок ангажимент или богатство, а ще ви помогне съзнателно да изберете в какво искате да се превърне животът ви.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 10-16 юни 2024

Тъй като щастливите възможности от Меркурий и Венера започват да се процеждат в живота ви, важно е да сте сигурни в това, което искате, и да въплътите своята стойност. Докато мечтаете за всичко, което искате да създадете, е важно да помните, че способността да го получите е от решаващо значение. Изберете това, което в сърцето си знаете, че ще ви доведе до култивиране на дълбокия мир, който може да дойде само от това да сте истински влюбени във всеки аспект на живота си.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес