От нулата: През януари 2024 г. глобалните промени ще настъпят в живота на 3 зодии

70299
От нулата: През януари 2024 г. глобалните промени ще настъпят в живота на 3 зодии
Снимка: iStock

Трансформациите в живота ще започнат през първия месец на 2024 г., но събитията могат да се развият по непланиран сценарий, ако не се вземат предвид важни фактори.

Вярва се, че прелиствайки страницата на календара, всеки открива нов свят, в който всичко около него се променя и се сбъдват най-съкровените му мечти. За да се приложи тази програма обаче, трябва да се спазват специални правила.

Кои зодии ще усетят особено влияние през януари 2024 г

Основните енергии през януари, както е посочено в хороскопа, ще бъдат свързани с такива зодии като Скорпион, Стрелец и Козирог. Под влиянието на тези съзвездия е вероятно всички представители на зодиакалния кръг упорито да се заемат с осъществяването на някоя отдавнашна мечта.

4 зодии, които са най-добрите лели и чичовци

Самоувереността и решителността ще им позволят да достигнат фундаментално ново ниво. Също така е необходимо да намерите време за саморазвитие, може би да се запишете в курсове за напреднали или да започнете да изучавате чужд език.

Вътрешните промени ще ви помогнат да погледнете по нов начин какво се случва в живота и да привлечете късмет във всичките си начинания.

По принцип януари е като чист лист, когато можете да започнете всичко отначало. От гледна точка на астрологията месецът предполага, че трябва да работите върху себе си, защото както гласи основното правило на езотериците: ако искате да промените света, започнете от себе си, всичко наоколо е огледало, което отразява вас.

Родените под съзвездията Скорпион, Стрелец и Козирог ще изпитат специални промени. Всичко в живота им ще се случи доста бързо. През януари са възможни съдбоносни събития, които коренно ще променят състоянието на нещата в различни области на дейност. Влиянието на планетите в хороскопа обаче може да засегне и други зодии.

На кои зодии е писано да намерят истинската любов през 2024 г.

Благоприятни дати през януари 2024 г. според хороскопа

Тенденциите през януари ще насърчат поставянето на цели за целия период на 2024 г. Благоприятно е да обмислите планове за следващите 12 месеца преди 16 януари, тъй като Слънцето в хороскопа през този период ще спре в огненото съзвездие Стрелец, а през втората половина на месеца ще се премести в стабилния зодиакален знак Козирог.

Затова е по-добре да си поставим цели преди 16 януари и след това да преминем към енергията на упоритата работа, когато вече имаме нужда да вървим в съответствие с нашите планове.

За някои важни събития все пак трябва да изберете определени дати в календара.

Благоприятни дни през януари, когато можете да започнете всякакви проекти, свързани с покупка, продажба, вземане на важни решения, преговори са 7, 13, 21 и 30 януари.

Неблагоприятни дати през януари 2024 г. според хороскопа

Въпреки това трябва да запомните, че на някои дати е по-добре да не предприемате глобални проекти и да избягвате решения, променящи живота.

На 14, 19 и 24 януари не е много благоприятно да предприемате никакви важни действия, защото ще има лунни дни, които се наричат ​​„празни ръце“, тоест буквално без никакви резултати.

Според хороскопа напрежението може да нарасне на 25 януари.

На тези дати не трябва да се карате и влизате в конфликти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Всеки си носи кръста, но някои зодии носят по цели два!

Ударно начало на май за 4 зодии - нищо не може да ги спре!

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

На Велики Вторник ще върви като по вода на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 30 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 30 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 30 април 2024

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com