Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пълнолуние на 22 юни 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

20 юни 2024, 22:54 часа

Пълнолунието на 22 юни ще разкрие картите по онези въпроси, които по един или друг начин започнахме в началото на 2024 г., а именно на 11 януари - тогава имаше новолуние в същия знак на Козирог. Струва си да си припомним събитията, случили се през този период, и да се опитаме да направим междинни изводи или да погледнем ситуацията от различен ъгъл. По един или друг начин едни и същи въпроси могат да възникнат и да изискват включването ни в тях.

Козирогът е земен знак и следователно е пряко свързан с резултатите, които можем да докоснем с ръцете си или поне да видим. Това са резултати тук и сега, а не някъде в обозримо бъдеще. Ако сте чакали някакви резултати, тогава около пълнолунието всичко ще стане повече или по-малко ясно.

След 20 юни 2024 тези зодии ще преживят нещо, което ще промени живота им

Козирогът също символизира власт и законодателство, следователно можем да научим за някои нови закони или правила. Освен това тези новини могат да бъдат доста ограничаващи, но решението най-вероятно няма да бъдат преразгледано в бъдеще, защото Козирогът е знак за стабилност, знак на времето. 

Какво да правим на пълнолуние 22 юни 2024 г 

Аскетизмът трябва да се спазва. Козирогът обича ограниченията, включително различни диети, така че ако искате да постигнете бързи резултати в отслабването, тогава трябва да започнете диета сега.

Активирайте икономичен режим във всичко. Определено ще е по-добре да си помислите добре преди покупката на още една блуза!

Обърнете внимание на външния си вид - заложете на дрехи в спокойни цветове, по-малко ярки и крещящи аксесоари.

Покажете алтруизъм към другите хора. По-малко егоизъм и повече отговорност към другите.

Струва си да говорите по-малко в този ден и да не разпространявате клюки.

Почистете дома си и се отървете от ненужните неща.

Повишете цените на вашите услуги.

Сключване на брак/изгоден договор/официална регистрация на фирма също е добре да се прави на този ден. Намерете си работа/напуснете работа.

Започнете дългосрочен бизнес. Например започнете да ходите редовно на фитнес или научете нещо ново (готвене/започнете курс/ шофирайте за първи път и т.н.)

Правете дългосрочни инвестиции. Можете да изтеглите ипотека или да започнете дългосрочен ремонт на дома – ще се окаже, че той ще бъде завършен по-бързо от планираното и ще бъде с високо качество.

Правете процедури за грижа за кожата против стареене.

Какво да не правим по време на пълнолуние в Козирог на 22 юни?

Прекъснете връзката, ако чувствате, че партньорът ви е студен към вас. Повечето хора сега ще бъдат емоционално затворени.

Нарушаването на закона под каквато и да е форма в най-добрия случай ще доведе до глоби. В най-лошия случай ще започне съдебно производство. Не трябва да провокирате конфликти и да започвате битки - отново можете да привлечете вниманието на служителите на реда.

Не се карайте с по-възрастните хора. Не се дръжте несериозно и не вземайте всякакви решения спонтанно. Не закъснявайте за каквото и да било.

Зодиите, които ще бъдат благословени това лято

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес