Ретроградният Меркурий ще свърши 5 дни по-рано за 4 зодии!

27280
Ретроградният Меркурий ще свърши 5 дни по-рано за 4 зодии!
Снимка: iStock

Ретроградният Меркурий може да предизвика хаос във всеки аспект от нашия живот. Той обхваща периода между 2-ри и 25-ти април. Тази година, обаче, има нещо малко по-необичайно. Оказва се, че четири от зодиите ще усетят негативното му влияние да спира значително по-рано в сравнение с останалите знаци от зодиака. Още на 20-ти април, те вече ще са сигурни, че са излезли от този зодиакален капан. Разберете как ще се отрази това на живота им.

Овен

След 20-ти април, Овните ще усетят забележително подобрение в ежедневието си, което ще ги кара да бъдат по-оптимистично настроени. Проблемите, които са изглеждали непреодолими през последните дни, ще започнат да намират своето решение по най-неочакван начин. Трудната комунакация също ще остане в миналото. По този начин ще открият нови възможности, за да постигнат целите си.

Близнаци

За Близнаците, ретроградният Меркурий означава поредица от неприятни проблеми, които още са им на главата. Но много скоро и този неприятен период ще свърши. Въпреки тези предизвикателства, около 20-ти април, те ще започнат да виждат как препятствията постепенно изчезват. Настъпва период, когато усилията им най-накрая ще дадат резултат, позволявайки им да се движат напред със скоростта на светлината (метафорично казано).

Везни

Ретроградният Меркурий наруши хармонията в живота на Везните, но още около 20-ти април, те ще усетят как равновесието в ежедневието им се възстановява. Този период ще донесе поводи за радост, които ще им помогнат да преоткрият вътрешния си мир. Взаимоотношенията с околните значително ще се подобрят, а това означава и по-добри резултати в професионалната им сфера. Везните скоро ще може отново да се насладят на своето естествено състояние на баланс.

Риби

Ретроградният Меркурий засяга Рибите по изключително силен начин, тъй като те са силно емоционални. В този период те могат да изпитат повишена тревожност, което затруднява вземането на важни решения. Но към 20-ти април, Рибите ще се почувстват ободрени и готови да възстановят контрола върху собствения си живот. Това ще им даде сериозна преднина пред останалите зодии, които още са под негативното влияние на ретроградния Меркурий.

По-ранният край на този негативен период за тези 4 зодии ще им донесе много положителни промени. Около 20-ти април, те ще започнат да усещат как влиянието на ретроградния Меркурий се изпарява. Това е прекрасен момент за тях да вземат предимство спрямо всички останали зодиакални знаци и тръгнат по-смело напред. Така ще могат да постигнат целите си докато всички други още се възстановяват от този труден период.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Кои зодии не са щастливи даже и всичко да им е наред?

4 зодии, които най-често страдат от психични разстройства

За кои зодии ще е на пари днешният ден?

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАЙ 2024

Велики Понеделник ще донесе много късмет за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com