Седмичен хороскоп за 2-8 октомври 2023 г.

19574
Седмичен хороскоп за 2-8 октомври 2023 г.
Снимка: Istock

Новата седмица - първа през октомври ще е изпълнена с палитра от събития и емоции. Какво очаква различните зодии вижте в седмичния хороскоп за 2-8 октомври 2023 г.

Овен

През новата седмица ще имате нужда от сдържаност и яснота в думите, делата и плановете. Ако изпитвате  - не можете да разчитате на успех. В четвъртък е препоръчително да чатите по-малко и като цяло да контактувате с хора в реален режим. Петък е благоприятен ден за започване на нещо ново. Тази седмица ще успеете да разрешите лесно и бързо важен личен въпрос. През почивните дни се опитайте да не се претоварвате с домакински задължения.

Още: Мъжете от тези 4 зодии ще се отнасят с вас като с кралица

Телец

Тази седмица не трябва да се противопоставяте на общоприетите правила.  Сега е важно да сте последователни и точни. Не вършете работа, за която нямате никакъв опит - заложете на сигурното. В сряда ще имате шанс да покажете най-добрата си страна. В личния живот се опитайте да бъдете по-тактични. Раздразнението трябва да бъде скрито и потушено, вземете предвид интересите на другите. Обърнете повече внимание на вашите близки и приятели.

Близнаци

През тази седмица ще са ви необходими повече дипломатичност и гъвкавост при вземане на решения. Вслушайте се в гласа на интуицията си и ще постигнете целта си. Освен това можете да намерите истински съмишленици в лицето на партньорите си. Обърнете внимание на малките неща и те ще ви разкрият много полезни и интересни подробности. Някои представители на знака ги очаква сватба или попълване на семейството. Като цяло ви очаква хармоничен и успешен период.

Още: Трудни първи дни на октомври очакват тези зодии!

Рак

През новата седмица не се правете на сериозни, отпуснете се, усмихвайте се по-често. Събитията в личния ви живот ще ви позволят да се освободите от илюзорни идеи и пресилени идеали, въпреки че процесът не винаги ще протича така, както бихте искали. Опитайте се да използвате по-светли, весели цветове в дрехите си. През втората половина на седмицата не бива да се натоварвате с други проблеми освен най-належащите.

Лъв

Сега сте в доста благоприятни условия, въпреки че може би вие сами не го усещате. Продължава период на делова и творческа активност, който ви позволява да разгърнете творческия си потенциал и да реализирате отдавна замислени планове. Единственият негатив е състоянието на умора, причинено от тази много повишена активност. Срещите и развлеченията ще отнемат много енергия. Намерете време да оставате сами понякога.

Още: Спорна първа седмица на октомври очаква тези 4 зодии

Снимка: iStock

Дева

През тази седмица се опитайте се да разпределите времето си така, че да можете не само да работите продуктивно, но и да си починете пълноценно. Опитайте се бързо да разрешавате бизнес въпроси, като избягвате дълги колебания и размисли. Четвъртък може да е пълен с суетене и недоразумения. Спокойното и ефективно настроение в петък ще ви позволи да завършите много от започнатите неща. Почивните посветете на семейството си.

Още: Ако дължите пари на тези зодии - превръщат се в истински бирник

Везни

През тази седмица очаквайте повишаване на активността и продуктивността. Вероятна е промяна на местожителството и ново романтично запознанство. Спечелете доверието на началниците си и пред вас ще се отворят нови възможности, докажете своята надеждност. Петък е подходящ за пътувания, командировки и преместване. Не забравяйте за натрупаните си домакински задължения и проблеми. Възможно е да възникнат разногласия с половинката ви, които обаче могат лесно да бъдат разрешени чрез намиране на компромисно решение.

Скорпион

През тази седмица трябва да се вгледате в себе си и да помислите от какво имате нужда, какво ви прави щастливи и вдъхновява. Ето за това трябва да се борите и ще намерите дългоочакваното щастие. Сега личният живот излиза на преден план. Изборът може да бъде труден, така че помислете внимателно, преди да действате. Но все пак не протакайте безкрайно. Време е да промените нещо. В работата ви очакват признание, уважение и печалба.

Още: Коя зодия има най-яростният гняв - връхлитат ни с истинска словесна буря!

Стрелец

Подсъзнателно сте готови за борба и радикална промяна. Просто действайте по-меко, бъдете по-мили, сменете гнева си с милост, така ще бъде по-лесно и за вас, а и за околните. Спазвайки строги граници на учтивост и дисциплина можете да получите неочаквано повишение или друг, но не по-малко приятен подарък от съдбата.  Събота или неделя може да ви напомнят за задълженията към близките.

Козирог

Тази седмица е важно да планирате действията си поне няколко стъпки напред. Решаването на много важни въпроси ще бъде продиктувано от желанието да улесните живота си и да подобрите финансовото си състояние. За всеки случай обмислете всичките си възможности. Ще се наложи да преодолявате препятствия. В личен план ви очаква разбиране от отсрещната страна.

Още: Няма ненаказано добро: През октомври тези 3 зодии ще го разберат!

Водолей

Опитайте се да анализирате ситуацията и да разберете тайните мотиви на другите. Подредете всичко, до което стигнете. Включително вашите мисли. Това ще ви помогне да хвърлите светлина върху истинските причини за случващото се. От четвъртък ситуацията може да се промени към по-добро. През втората половина на седмицата търсете нови бизнес партньори и съюзници. Изключително нежелателно е да провокирате конфликти у дома.

Риби

Това е благоприятен период за творчество и новаторски идеи. В сряда е препоръчително да се занимавате със свои, а не с чужди работи. Четвъртък е добър ден за генерално почистване - разчистете бюрото си и прегледайте документите си. През почивните дни са възможни известни усложнения, свързани със семейните отношения. Ще имате нужда от повече свобода и време за себе си.

Още: 4 зодии, които са съвместими в леглото с Везни

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com